Saapuminen

1. KUINKA PÄÄSEN HYVINKÄÄLLE?

Osoite

Hyvinkään pienlentokenttä. Katso kartalta »

Junalla

VR toimittaa festivaalikansan Hyvinkäälle. VR liikennöi lisävuoroja festivaalipäivien päätyttyä Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntaan. Junaliput löydät tästä

Bussilla

Korsisaaren kyydillä pääsee Helsingistä, Klaukkalasta, Nurmijärveltä, Rajamäeltä ja Hyvinkäältä suoraan lentokentälle ja yöllä takaisin.

Ventoniemi kuljettaa Rockfestiin edestakaisin seuraavilta paikkakunnilta: Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Klaukkala, Rajamäki, Tuusula, Lahti, Porvoo, Mäntsälä, Hämeenlinna, Tervakoski sekä Riihimäki.

Kulkukoira järjestää joka päivä bussikyydin Helsingistä Hyvinkäälle ja takaisin suoraan On The Rocksin terassilta.

Voit myös ostaa liput matkahuollosta.

HSL Reittiopas

Hae myös HSL:n reittioppaasta tästä »

AUTOLLA

Autolla pääsee Hyvinkäälle helposti Hämeenlinnanväylää(E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme kuitenkin julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

Drop – point

Kun Hämeenkatu on suljettu klo 22 alkaen, on festivaalivieraat otettava kyytiin drop – pointista, (kulku pohjoista ohikulkutietä) tai Muncinkadulta.

2. PYSÄKÖINTI

Festarialueen yhteydessä olevaan parkkipaikkaan kannattaa ostaa lippu etukäteen. Lippu tulee esittää järjestyksenvalvojalle alueelle saavuttaessa. Parkkipaikka tulee pitää vapaana ihmisistä ja alueella ei saa yöpyä, joten rokkaathan vasta tapahtuma-alueella! Parkkilippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn parkkialueelle per päivä.

Normaalin mittaisen auton pysäköinti maksaa ennakkoon 25€ ja alueelta ostettaessa 30€. Sen voi tilata ennakkoon suoraan lippukaupasta. Myydään vielä parkkilippuja paikanpäällä käteisellä tai kortilla.

Pysäköintilippu oikeuttaa yhden auton pysäköintiin neljän päivän ajaksi. Kerran päivässä sisään ja kerran ulos.

Pysäköintialue aukeaa 2 tuntia ennen festivaalin alkua!

Voit saapua pysäköintialueelle:

Keskiviikko: 14.00 – 22.15

Torstai: 14.00 – 23.00

Perjantai: 12.00 – 00.00

Lauantai: 12.00 – 23.30

Parkkipaikkoja rajoitettu määrä. HUOM! Muista ostaa lippu etukäteen! Parkkilippuja saa vielä ostaa paikanpäältä käteisellä tai kortilla mutta vain jos paikkoja riittää.

 

3. SHUTTLE BUSSI

 

Hyvinkään keskustan ja festarialueen väliä kulkee shuttle busseja. Osta lippu valmiiksi lippukaupastamme.

Bussit festarialueelle

Hyvinkään keskustasta, kauppakeskus Willan yhteydestä, lähtee shuttlebusseja jotka kuljettavat festarikävijöitä festivaalialueen porteille.

Liikennöinti alkaa festaripäivinä 1 tunti ennen festariporttien aukeamista. Busseja kulkee keskustan Shutlebussipysäkiltä (Hämeenkatu 11, 05800 Hyvinkää) festarialueelle noin viiden minuutin välein. Rockfest suosittelee käyttämään näitä, sillä keskustasta on festarialueelle aikamoinen patikointi.

Bussit leirintäalueelle

Hyvinkään Rautatieasemalta lähtee busseja jotka kuljettavat Rockfestin asiakkaita edestakaisin leirintäalueen ja keskustan väliltä. Näitäkin busseja Rockfest suosittelee käyttämään, sillä asemalta on festarialueelle aikamoinen patikointi.

Leirintäbusseille julkaistaan oma aikataulu. Lähtöjä ke, to, pe, la on vähintään kerran tunnissa klo 11 – 18. Sunnuntaina paluukuljetukset leirintäalueelta keskustaan tai asemalle toimivat klo 9 ja 13 välisenä aikana.

Keikkojen jälkeen

Festaripäivän jälkeen bussit saattavat paikoin ruuhkautua, joten pyydämme festarikävijöiltä kärsivällisyyttä. Illan tullen bussit kulkevat festarialueelta kauppakeskus Willan pysäkin kautta Hyvinkään rautatieasemalle. Bussit kulkevat nonstop -periaatteella, eli seuraava bussi lähtee edellisen täytyttyä.

Shuttle bussit lopettavat kulkemisen 1h viimeisen esiintyjän jälkeen.

4. FILLARIPARKKI

Urheilumielisille tyypeille, jotka saapuvat polkupyörällä tapahtumaan meillä on oma Fillariparkki. Fillariparkin tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

5. DROP OFF- & PICK UP PISTEET

Jos kaverisi on niin reilu, että heittää sinut Rockfesteille niin meillä on tätä tarkoitusta varten erillinen pudotus- ja noutopaikka. Katso kohta kartasta ylempänä!

6. USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka pääsen Hyvinkäälle?
– Hyvinkäälle pääset junalla, bussilla, autolla, moottoripyörällä, mopolla tai vaikkapa golfkärryillä

 

ROCKFEST UUTISKIRJE