Saapuminen

1. KUINKA PÄÄSEN HYVINKÄÄLLE?

Osoite

Hyvinkään pienlentokenttä. Katso kartalta »

Junalla

VR toimittaa festivaalikansan Hyvinkäälle. VR liikennöi lisävuoroja festivaalipäivien päätyttyä Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntaan.

VIP-Taksi suoraan alueelle

Ensimmäistä kertaa on mahdollista tilata ennakkoon oma VIP -taksi Rockfesteille. Tilaamalla taksin ennakkoon soittamalla 09-274 6900, pääset suoraan festivaalialueelle ilman jonottamista rahvaan joukossa. VIP -taksit ovat tila-autoja, johon mahtuu jopa 8 henkilöä. Taksit on myös varustettu hissillä, joten myös pyörätuolilla liikkuvat pääsevät helposti ilman jonottamista festivaalialueelle. Taksat on etukäteen mietitty, joten sinun ei tarvitse muuta kuin soittaa ja kertoa mistä ja milloin haluat kuljetuksen. Kuljetuksen hinta sisältää kuljetuksen yhdestä osoitteesta Rockfesteille tai takaisin. Soita ja kysy hintaa, jos kuljetukseen kuuluu useampi osoite tai teitä on enemmän kuin 8.

VIP -takseille on alueella oma erillinen sisäänkäynti, johon ei muilla kuljetuksilla ole asiaa. 

Suosittelemme varamaan kuljetuksen hyvissä ajoin, koska nopeat syö hitaat ja saavat parhaat ajat. Kuitenkin viimeistään 5.6. klo 12 mennessä, kuljetuksia rajattu määrä. Kuljetuksen hinta veloitetaan etukäteen varauksen jälkeen. Maksu suoritetaan verkkokaupan kautta, jossa valittavana on monipuoliset maksutavat.

Hinnat

Alue 1, 1-4 henkilöä 95 €, 5-8 henkilöä 125 €

Alue 2, 1-4 henkilöä 130 €, 5-8 henkilöä 170 €

Alue 3, 1-4 henkilöä 180 €, 5-8 henkilöä 235 €

Alueet näet tästä

Bussilla

Tänä vuonna Rockefesteille on mahdollista päästä Korsisaaren bussikuljetuksella suoraan pelipaikoille. Jos on mukavuudenhaluinen, pääsee aina omaan sänkyyn yöunille ja keräämään voimia seuraavaan päivään.  Kaikki matkat ovat varattavissa täältä.

 

Kuljetukset saapuvat Hyvinkään lentokentälle porttien aukeamisen jälkeeen ja lähtevät takaisin kotimatkalle noin 30 minuuttia viimeisen pääesiintyjän jälkeen.

Kuljetuksien toteutumiseen vaaditaan 20 myytyä lippua. Tieto vahvistetuista matkoista päivitetään verkkosivuille ja lipun ostaneille lähetetään tieto oston yhteydessä annettuun sähköpostiin.

Katso alta paikkakunnat, joista kuljetukset järjestetään ja osta liput:

Turku – Salo – Rockfest

Tampere – Hämeenlinna – Rockfest

Pori – Rauma – Huittinen – Forssa – Rockfest

Jyväskylä – Rockfest

Seinäjoki – Parkano – Rockfest

Lappeenranta – Rockfest

Kouvola – Rockfest

Kotka – Loviisa – Porvoo – Rockfest

Mikkeli – Heinola – Rockfest

Hanko – Tammisaari – Karjaa – Lohja – Rockfest

Helsinki – Rockfest

Klaukkala – Nurmijärvi – Rajamäki – Rockfest

Lahti – Rockfest

HSL Reittiopas

Hae myös HSL:n reittioppaasta tästä »

AUTOLLA

Autolla pääsee Hyvinkäälle helposti Hämeenlinnanväylää(E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme kuitenkin julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

 

Drop – point

Drop pointista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

2. PYSÄKÖINTI

Festarialueen yhteydessä olevaan parkkipaikkaan kannattaa ostaa lippu etukäteen. Lippu tulee esittää järjestyksenvalvojalle alueelle saavuttaessa. Parkkipaikka tulee pitää vapaana ihmisistä ja alueella ei saa yöpyä, joten rokkaathan vasta tapahtuma-alueella! Parkkilippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn parkkialueelle per päivä.

Pysäköintilippu oikeuttaa yhden auton pysäköintiin neljän päivän ajaksi. Kerran päivässä sisään ja kerran ulos.

Parkkipaikkoja rajoitettu määrä. HUOM! Muista ostaa lippu etukäteen!

3. SHUTTLE BUSSI

Hyvinkään keskustan ja festarialueen väliä kulkee shuttle busseja.

Osta menopaluulippu ennakkoon täältä. Lipun voi ostaa myös bussien lähtöpaikoilta erillisiltä pisteiltä.

BUSSIT FESTARIALUEELLE

Hyvinkään keskustasta, kauppakeskus Willan yhteydestä, lähtee busseja jotka kuljettavat festarikävijöitä festivaalialueen porteille. Nämä bussit kulkevat jatkuvasti festivaalin aukioloaikojen aikana ja aloittavat noin tunti ennen festivaalin porttien aukeamista.

BUSSIT LEIRINTÄALUEELLE

Hyvinkään Rautatieasemalta lähtee bussi joka kuljettaa Rockfestin asiakkaita edestakaisin leirintäalueelle.

KEIKKOJEN JÄLKEEN

Takaisin tullessa bussit kiertävät sekä Kauppakeskus Willan, että Hyvinkään rautatieaseman kautta. Viimeiset bussit lähtevät noin tunti viimeisen esiintyjän jälkeen. Festaripäivän jälkeen bussit saattavat ruuhkautua, joten pyydämme festarikävijöiltä kärsivällisyyttä.

Festaribussikartta:

4. FILLARIPARKKI

Urheilumielisille tyypeille, jotka saapuvat polkupyörällä tapahtumaan meillä on oma Fillariparkki. Fillariparkin tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

5. DROP OFF- & PICK UP PISTEET

Jos kaverisi on niin reilu, että heittää sinut Rockfesteille niin meillä on tätä tarkoitusta varten erillinen pudotus- ja noutopaikka. Paikan sijainnista tulee tietoa lähempänä tapahtumaa.

6. USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka pääsen Hyvinkäälle?
– Hyvinkäälle pääset junalla, bussilla, autolla, moottoripyörällä, mopolla tai vaikkapa golfkärryillä

 

ROCKFEST UUTISKIRJE