Saapuminen

1. KUINKA PÄÄSEN HYVINKÄÄLLE?

Osoite

Hyvinkään pienlentokenttä. Katso kartalta »

Junalla

VR toimittaa festivaalikansan Hyvinkäälle. VR liikennöi lisävuoroja festivaalipäivien päätyttyä Helsingin, Tampereen ja Lahden suuntaan.

Bussilla

Voit ostaa liput matkahuollosta.

HSL Reittiopas

Hae myös HSL:n reittioppaasta tästä »

AUTOLLA

Autolla pääsee Hyvinkäälle helposti Hämeenlinnanväylää(E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme kuitenkin julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

 

Drop – point

Drop pointista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

2. PYSÄKÖINTI

Festarialueen yhteydessä olevaan parkkipaikkaan kannattaa ostaa lippu etukäteen. Lippu tulee esittää järjestyksenvalvojalle alueelle saavuttaessa. Parkkipaikka tulee pitää vapaana ihmisistä ja alueella ei saa yöpyä, joten rokkaathan vasta tapahtuma-alueella! Parkkilippu oikeuttaa yhteen sisäänpääsyyn parkkialueelle per päivä.

Pysäköintilippu oikeuttaa yhden auton pysäköintiin neljän päivän ajaksi. Kerran päivässä sisään ja kerran ulos.

Parkkipaikkoja rajoitettu määrä. HUOM! Muista ostaa lippu etukäteen!

3. SHUTTLE BUSSI

 

Hyvinkään keskustan ja festarialueen väliä kulkee shuttle busseja. Shuttle bussien aikatauluista tulee lisätietoa lähempänä tapahtumaa.

4. FILLARIPARKKI

Urheilumielisille tyypeille, jotka saapuvat polkupyörällä tapahtumaan meillä on oma Fillariparkki. Fillariparkin tarkka paikka ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

5. DROP OFF- & PICK UP PISTEET

Jos kaverisi on niin reilu, että heittää sinut Rockfesteille niin meillä on tätä tarkoitusta varten erillinen pudotus- ja noutopaikka. Paikan sijainnista tulee tietoa lähempänä tapahtumaa.

6. USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Kuinka pääsen Hyvinkäälle?
– Hyvinkäälle pääset junalla, bussilla, autolla, moottoripyörällä, mopolla tai vaikkapa golfkärryillä

 

ROCKFEST UUTISKIRJE