Tervetuloa majoittumaan Sveitsin Lukioon Rockfestin ajaksi!

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme Rockfestiä, joka jytisee luissa ja ytimissä!

Tässä vielä ohjeet ja vinkit sujuvaan majoittumiseen.

Hyvinkään Sveitsin Lukion osoite: Teerimäenkatu 2-4.

Jokaisella majoittujalla tulee olla mukanaan kaikki yöpymiseen tarvitsemansa tavarat, kuten nukkuma-alusta, tyyny, peitto, petivaatteet, pyyhe yms.

Suosittelemme saapumaan Hyvinkäälle julkisilla, muun muassa juna-asemalta liikennöi festarin shuttle-bussit näppärästi koulumajoitukseen. Lisätietoa kuljetuksista täällä. Mikäli saavut autolla, on koulumajoituksen vieressä sijaitsevalta Sveitsin pesäpallokentältä (Aleksis Kiven katu) varattu parkkitilaa majoittujille. Lisäopastus paikan päällä.

Saapuessasi majoitukseen sinulla tulee olla mukana tiketistä ostettu koulumajoituslippu. Majoituslippu luetaan paikan päällä elektronisesti ja vaihdetaan majoitusrannekkeeseen. Majoitusrannekkeella on vapaa kulku Sveitsin Lukioon, ethän poista ranneketta ennen majoituksen päättymistä. Majoitusluokat jaetaan saapumisjärjestyksessä ja jokaisen luokkahuoneen majoittujatiedot kerätään talteen majoituspaikan valvojien toimesta.

Majoitustilassa on wc-tilat samassa kerroksessa kuin majoitusluokat, suihkutilat sijaitsevat kellarikerroksessa. Suihkuja on rajoitetusti, ja suosittelemmekin käyttämään viereisen Sveitsin Uimalan suihkutiloja. Sveitsin Uimala aukeaa kaikille vasta lauantaina 4.6., mutta Sveitsin Lukion majoittujille on järjestetty pääsy Uimalaan seuraavina aikoina:

Perjantai 3.6. sekä lauantai 4.6. klo 10.30-13.00

Tänä aikana kulku Uimalaan majoitusrannekkeella, mikäli haluat pulahtaa myös altaassa niin muistathan uikkarit mukaan!

Sveitsin Lukiolta on järjestetty festarin shuttle-kuljetuksia keskustan kautta festarialueelle. Suosittelemme ostamaan ennakkoon kolmen päivän shuttlebussilipun, jolla pääset kulkemaan rajattomasti koko festarin ajan. Saapuessasi pääset rautatieasemalta suoraan koulumajoitukseen menevään bussiin näyttämällä bussilippua, mutta lippu tulee vaihtaa viimeistään koulumajoituksessa bussirannekkeeseen. Ennakkolipun voi vaihtaa bussirannekkeeseen myös keskustan ennakkorannekkeenvaihtopisteissä kauppakeskus Willassa tai Torikadun pisteessä. Lisätietoja ennakkorannekkeenvaihtopisteistä täällä. Bussilippuja on ostettavissa ennakkoon täältä sekä suoraan busseista.

Otathan huomioon muut majoittujat ja anna muille nukkumisrauha yöaikaan. Pidetään Lukio siistinä, joten viethän omat roskasi roskiin! Lukiolla on 24/7 valvojat paikalla, joten ulkopuoliset eivät pääse majoitukseen ja valvojat opastavat kaikissa kysymyksissä paikan päällä. Lukiolla on mahdollista ostaa pientä aamupalaa. Tutustuhan myös muihin käytännön infoihin osoitteessa rockfest.fi

Tutustuthan festivaalin yleisinfoihin, oheistapahtumiin, usein kysyttyihin kysymyksiin ja muihin infoihin linkin kautta!

Tapahtumassa mukana