See you again in 2023!

Tapahtumakaupunki

ROCKFEST SAAPUU KAUPUNKIIN

Rockmusiikin suurjuhlaa vietetään koko Hyvinkään voimin kesäkuussa! Hyvinkään lentokentällä juhlittavan Rockfestin lisäksi koko keskustan valtaa rockhenki ja tapahtumaa on tarjolla koko viikonlopun 2.–5.6.2022.

ILMAISKONSERTTEJA KESKUSTASSA 

Hyvinkään kirjastoaukio ja kauppatori täyttyy ihmisistä ja markkinahengestä ja TORILLE!-terassin lava toimii kaupunkitapahtuman estradina. Maksutonta ohjelmaa on tarjolla joka päivä! Perinteinen festarikatu ulottuu koko matkan rautatieasemalta lentokentälle ja matkalla voit bongata myyntipisteitä ja kivijalkayrittäjiämme, jotka toivottavat festarikansan tervetulleeksi kaupunkiimme.

Toriterassin esiintymislavalla nähdään ohjelmaa päivittäin torstaista sunnuntaihin. Torstaina 2.6. esiintymislavan valtaa viime vuonna lanseerattu BändiBättle, toriterassin ja Kulttuuriterassin yhteinen paikallisten bändikykyjen taisto, jonka osakilpailuja nähdään terassilla läpi kesän. Päivä käynnistyy jo aiemmin, tutuin rocksävelin, mutta klassisen musiikin keinoin, kun Hyvinkään Orkesterin jousikvartetti tuo klassista rockia TORILLE! iltapäivän aurinkoon. Perjantaina terassi muuntautuu Puistobluesin areenaksi, kun lavalle nousee joukko bluesgenren yhtyeitä yhteistyössä Järvenpään Puistobluesin kanssa. Lauantaina ohjelmassa on RRNights TORILLE! -päivän merkeissä joukko rock’n’roll-genren yhtyeitä yhteistyössä Rock’n’Roll Nights ry:n kanssa.

Viimeinen kaupunkitapahtuman päivistä on omistettu perheen pienemmille rockfaneille koko perheen päivätapahtumassa, kun sunnuntaina klo 12 alkaen TORILLE! saapuu vieraaksi liuta lasten lemppareita. Kaikki toriterassin tapahtumat ovat yleisölle maksuttomia. 

Katso toriterassin tarkempi ohjelma aikatauluineen täältä.

HEVINKÄÄN FESTARIKATU JA KESKUSTAN TAPAHTUMA-ALUEEN PALVELUT

TORITERASSIN ravintolapalveluista vastaavat Medicin Man monipuolisine juomavalikoimineen, Bar Trèsbon on puolestaan erikoistunut viineihin ja tarjoaa juomamenun oheen terassipurtavaa toasteista tapaksiin. Kesän uutuus on meksikolainen katukeittiö Taqueria Viva Mexico, josta löytyvät autenttiset eteläamerikkalaiset herkut. Rockfestin aikaan terassilla mukana myös Haapasalon Hatsapuri. Haapasalon Hatsapuri on suussa sulava, herkullinen georgialainen juustoleipä. Ville Haapasalo itse vierailee kärryllään torstaina 2.6., tervetuloa moikkaamaan ja kenties maistamaan herkullisia hatsapureja! 

KIRJASTOAUKIOLTA löydät tapahtuman aikana seuraavia palveluita.

  • Rockfestin rannekkeenvaihtopiste, tarkista aukioloajat ja ohjeet rannekkeenvaihtoon: rockfest.fi
  • Kulttuuriterassi Hyvinkään kirjastoaukiolla tarjoaa tunnelmaa ja livemusiikkia. Terassille on maksuton sisäänpääsy ja sinne ovat tervetuleet myös alaikäiset aikuisten seurassa klo 18 asti!
  • Saimaa Burger & BBQ: Burgereita ja BBQ lihaa omalla tilalla kasvatetusta suomenkarjasta. Valikoimassa Smash Burgeri, Brisket burgeri, BBQ lihalautanen, pyttipannu ja paistetut muikut.
  • Merlen kakut & catering: kaupunkitapahtuman pop-up -pisteellä myynnissä herkullista saslikia, kanaherkkuja, uuniperunoita, ranskalaisia, kahvia, teetä ja virvoitusjuomia.
  • Ventti Design – Kierrätysnahkakorut: näyttäviä, kauniita, rohkeita, isoja, söpöjä ja kiehtovia nahkakoruja! Korujen materiaalina on ekologinen kierrätysnahka, joka saadaan yleensä käytetyistä nahkavaatteista sekä teollisuuden ylijäämästä. Nauti väreistä, kuoseista ja keveydestä Ventin käsintehdyillä ja uniikeilla nahkakorviksilla!
  • Kauppakeskus Willan pisteellä kirjastoaukiolla palvelevat Clas Ohlson ja Kampaamo-myymälä Clips.
  • Clas Ohlsonin pisteeltä löydät sateisen sään yllättäessä sadeviittoja, istuinalustoja ja muita tarvikkeita tekemään festareistasi täydellisen! Kampaamo-myymälä Clipsin taidokkaissa käsissä hiuksiisi loihditaan pikakampaus, joka pysyy kovemmassakin menossa mukana. Myynnissä myös matkakokoisia tuotteita, joilla loihdit hiuksiisi rock-ilmeen festareiden viimeisenäkin päivänä.
  • Munckinkulman Rest-point pisteellä Hyvinkään Lämpovoima jakaa vesipulloja janoisille festarikävijöille. Mielikuvatutkimukseen osallistuneiden kesken arvotaan lauantain päivälippu Rockfesteille. 

ROCKFEST IKKUNAKILPAILU

Hyvinkään kaupungin, Hyvinkään kaupunkiyhdistyksen ja Rockfestin yhdessä järjestämän Rockfest-ikkunakilpailun osallistujat vuodelle 2022 on julkaistu! Ehdokkaisiin pääset tutustumaan täältä.

Ikkunakilpailun voittajan valitsee tänä vuonna järjestäjän edustajista koostuva raati. Voittaja julkaistaan 1.6.2022. Kaikkein rockeimman näyteikkunan rakentajalle on luvassa maineen ja kunnian lisäksi 4 kpl 3 päivän pääsylippuja Rockfestiin.

RANNEKE-EDUT

Rockfest-rannekkeella tarjoushintaan museokeskus Taikaan ja Palsalandia -näyttelyyn 1.–5.6.2022. Sisäänpääsy museokeskukseen Rockfest-rannekkeella 4 € (norm. 7 €)

Sveitsin uimalaan Rockfest-rannekkeella maksutta la 4.6.2022

Rockfest-rannekkeella etuja Willasta 2.-4.6.:

Carlings Carlings Culture bänditeepaidat – 15%
Chitir Chicken -10% aterioista
Clas Ohlson -10% kaikista tuotteista
Clips kampaamo-myymälä Hiustenpesu ja/tai pikakampaus -20%
Cubus kaikki normaalihintaiset tuotteet -30%
Dressmann kaikki mustat tuotteet -10%
Emotion Erä huulipunia ja-kiiltoja -50%
Euro Moda kaikki normaalihintaiset tuotteet -10%
Faunatar -10% valikoimasta (ei koske eläimiä)
Finlayson Normaalihintaiset tuotteet -25%
Halonen kaikki normaalihintaiset tuotteet -10%
Hairlekiini kaikki normaalihintaiset tuotteet -20%
iCare secondhand -30% valikoimasta
Jack and Jones -10% valikoimasta
Jesper Junior Yhdestä valitsemastasi normaalihintaisesta tuotteesta -20% ovh:sta
Jungle Juice Bar Inkiväärishotti 1,5€ (norm. 2,50€)
K-Citymarket RedBull 4-pack (4x250ml) -15%
Kultajousi vapaa valintainen Steel4u koru -25%
Lindex -10% valikoimasta
Musti ja Mirri Yksi normaalihintainen tuote -15%
Pancho Villa Panchon Jätti Burgerit 15€ Juusto, pekoni, chili, valkosipuli, kana, kasvis tai vege. Tämän tarjouksen kylkeen Aura olut 0.5l 5€
Subway 30cm Subi+0,5L pullojuoma 10,90€
Suomalainen Kirjakauppa -10% valikoimasta (ei koske välitystuotteita, lahjakortteja tai oppikirjoja) ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Synsam Lifestyle-sopimus -20%, aurinkolasit voimakkuuksilla tai ilman -25%
Tunnin Kuva Oma RockFest -kuva 1€/3€ (15×20/20×30)
Vero moda -10% valikoimasta

Tapahtumassa mukana