TIETOSUOJA

Tietosuojakäytäntö ROCKFEST

Viimeisin tarkistus 16 toukokuuta 2018

1. Yleistä

ROCKFEST (”WKND FESTIVAL OY”), ”me”, ”me”) kerää tietoja, kun olet ostanut lipun osallistumaan tapahtumaan, kun luot tilin (”Tili”), kun lähetät meille e ja / tai kun käytät verkkosivustoamme [http://www.rockfest.fi] (”Verkkosivusto”), sovelluksia tai sosiaalisen median (”Palvelut”).

Et välttämättä ole aina tietoisia siitä, mutta verkkosivustollamme tarkoitetaan henkilötietojen jakamista. Lainsäädännön määritelmän mukaan henkilötiedoilla tarkoitetaan tunnistetulle tai yksilöivälle luonnolliselle henkilölle (”henkilötiedot”) liittyviä tietoja. Riittää, että sitä pidetään Henkilötietoina, jos tieto antaa meille mahdollisuuden suoraa tai epäsuoraa yhteyttä yhden tai useamman tiedon ja toisaalta luonnollisen henkilön välillä.

Uskomme, että tietosuojasi suojaaminen on erittäin tärkeää ja haluaa antaa selkeyden, ja siksi olemme laatineet tämän tietosuojakäytännön (”Tietosuojakäytäntö”). ROCKFEST käyttää vain henkilötietojasi tässä tietosuojakäytännössä tarkoitettuihin tarkoituksiin, emmekä luovuta henkilötietojasi mihinkään luonnolliseen henkilöön, oikeushenkilöön tai yhteisöön (lukuun ottamatta ROCKFEST (”Kolmas osapuoli”)) , jollei tämän Yksityisyydensuojakäytännön kohdassa 3 ole esitetty.

Henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn sovelletaan tiukkoja oikeudellisia ehtoja, jotka antavat käyttäjälle tarvittavat takeet siitä, että henkilötietojasi ei julkisteta luvattomasti tai luvattomille henkilöille tai yhteisöille.

Jokainen käsittely siis tehdään aina sovellettavan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön mukaisesti, tarkemmin sanottuna a) 24. toukokuuta 2018 mennessä, 523/1999 Suomen yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö ja b) 25 päivästä toukokuuta 2018 alkaen eurooppalainen asetus (”Privacy Legislation”).

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sinua ja ROCKFEST välistä suhdetta. ROCKFEST käsittelee, tallentaa ja käyttää henkilötietojasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti ja yksityisyyden suojaa koskevien määräysten mukaisesti.

Oletetaan, että olet lukenut tämän tietosuojakäytännön ennen Palvelujen käyttöä ja antanut suostumuksesi henkilötietojen keräämiseen ja käsittelyyn ROCKFEST tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

2. Keräämämme henkilötiedot

Voimme kerätä erilaisia ​​henkilökohtaisia ​​tietojasi ja pitää ne palvelimissamme, muun muassa:

• yhteystiedot (esim. Nimi, asuinpaikka, puhelinnumero, syntymäaika, sukupuoli, sähköpostiosoite);

• Maksutiedot (esim. Pankkikorttisi numero, luottokortin numero);

• tiedot, jotka liittyvät festivaalialueiden menoihin, kulutukseen ja sijaintiin;

• Videot, kuvat ja muut tiedotusvälineet, jotka tunnistavat sinut festivaalialueilla;

• tiedot verkkosivuston käytöstä (esim. Selain ja IP-osoite);

• tietoja sovellusten käytöstä (esim. GPS-sijainti tai laitteen yksilöllinen tunnistuskoodi);

• Sähköpostiviestit (esim. Sähköpostiviestien lukumäärät); ja tai

• Miehistön rekisteröinnissä: kansalliset rekisterinumerot.

Tallennamme henkilötietosi vain Euroopan talousalueella sijaitseviin palvelimiin, ja nämä palveluntarjoajat ovat tehneet sopimuksen näiden ehtojen noudattamisesta.

3. Mitkä ovat tietojen keräämisen ja käsittelyn tarkoitus?

Henkilötietojasi voidaan käyttää seuraaviin tarkoituksiin (yhdessä ”Tarkoitus”):

• Verkkosivuston käyttöön liittyvät tiedotustarkoitukset;

• lippujen lähettäminen uudelleen sähköpostiosoitteeseesi;

• lippujen ostamiseen liittyvät kaupalliset tarkoitukset, kuten ravintoloiden lahjakortit, pysäköintiasetukset ja kuljetustiedot;

• Kuljetukset festivaalialueille tai hotelleille tai muille asuinpaikoille ja sieltä;

• Informatiivisten sähköpostiviestien lähettäminen;

• Maksujen käsittely;

• Turvallisuuden ja terveyden varmistaminen festivaaleilla;

• Lipujen tai rannekkeiden tulostaminen, jotta festivaalialueille pääsee tutustumaan;

• Asiakaspalvelu ROCKFEST – ja sen ulkopuolisilta kumppaneilta;

• miehistön, vieraille, taiteilijoille ja kaikille muille tuttaville, joilla on pääsy festivaalialueille; ja tai

• Sähköisten maksujen, sähköisten lisäpalvelujen ja sähköisten hyvitysten suorittaminen.

Palvelujen tarjoamisen yhteydessä ROCKFEST voi vedota kolmansiin osapuoliin, jotka ottavat osan edellä mainituista tavoitteista. Tällöin ROCKFEST voi luottaa kolmansiin osapuoliin, jotka toimivat maksuprosessoreina, painotaloina, lipunmyyntiyrityksinä, kuljetusyrityksinä, terveydenhuollon tarjoajina jne. Ja olemme tehneet sopimuksia sen varmistamiseksi, että ne noudattavat tietosuojapolitiikkamme.

Lisäksi ROCKFEST on vapaa pääsy henkilökohtaisiin tietoihisi ja voi vapaasti tallentaa ja julkaista henkilötietosi seuraavissa tapauksissa:

• noudattamaan sovellettavia lakeja tai määräyksiä, kuten kirjanpito- ja verolainsäädäntöä;

• jos lainvalvontaviranomainen tai muu valtion virasto pyytää sitä;

• ylläpitää yleisiä ehtojaan;

• epäilyttävien tai petollisten tai laittomien toimien tutkimiseksi; ja tai

• suojaamaan turvallisuutta ja / tai oikeuksiasi tai ROCKFEST.

4. Käyttäjän rekisteröinti

Web-sivuston käyttö edellyttää ROCKFEST, että luot tilin. Sinulla on edelleen hallussaan kaikkia tietoja, tietoja, viestejä ja kuvia, jotka lähetät verkkosivustolle tai tilille, mukaan lukien henkilötiedot (”Tiedot”) yleisten ehtojen mukaisesti.

Voit rekisteröityä verkkosivustollasi kirjautumalla sisään sähköpostin välityksellä.

5. Turvallisuus

ROCKFEST on toteutettava kohtuulliset hallinnolliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen luvattomasta tai laittomasta käsittelystä tai tahattomasta menetyksestä, hävittämisestä tai vahingoittumisesta, luvattomasta tai laittomasta pääsystä, paljastamisesta tai henkilötietojen käytöstä. Joissakin tapauksissa henkilötietosi jaetaan kolmansien osapuolten kanssa, joiden on myös toteutettava kohtuulliset hallinnolliset, tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi.

Henkilötietojen käyttö ja henkilötietojen käsittely voi tapahtua myös Euroopan unionin ulkopuolella.

Jos henkilötietojen turvaamista tai siihen pääsyä valtuuttamattomalla henkilöllä on loukkaus tai ilmoittaminen siitä, että ROCKFEST on velvollinen ilmoittamaan sinulle, jos rikkomus on omiaan rikkomaan yksityisyyttä.

6. Evästeet

Kun käytät verkkosivustoa, keräämme tiettyjä tietoja automaattisten järjestelmien avulla, mukaan lukien evästeet (selaimessa tallennetut pienet tekstitiedostot) ja vastaavat tekniikat, mukaan lukien mobiilisovelluksen tunnisteet, turvallisuuden lisäämiseksi, verkkosivuston käytön ja tehokkuuden mittaamiseksi, ongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen niitä. Voimme myös käyttää evästeitä ja muita automaattisia järjestelmiä muihin tarkoituksiin, kuten Web-sivuston hallintaan ja muihin yrityksen kaupallistamisen osa-alueisiin.

Tällä tavoin kerättyihin tietoihin sisältyy IP-osoite, selaimen ominaisuudet, laitteen ominaisuudet, käyttöjärjestelmän versio, tietoja verkkosivustollamme (mukaan lukien käyttö, toimintolokit ja napsautukset) sekä vierailujen päivämäärät ja ajat sivustolle. Tietolokit poistetaan säännöllisesti.

Voit tarkistaa evästeiden käytön selaimen asetusten ja muiden työkalujen avulla. Voit määrittää selaimesi estämään, palauttamaan tai estämään (evästeet) tai vastaavia tekniikoita. Joissakin tapauksissa on mahdollista, että käyttämättä evästeitä, verkkosivustollamme tietyt tekniset ominaisuudet eivät välttämättä toimi kunnolla tai etteivät kaikki sivuston ominaisuudet ole käytettävissä.

Kolmannet osapuolet voivat myös käyttää evästeitä keräämään tietoja yrityksesi toiminnasta verkkosivustollamme, jotta voimme ymmärtää ja jatkuvasti parantaa Verkkosivuston toimintaa. Lisätietoja kolmansien osapuolten evästeiden käytöstä viitatamme asiaankuuluvan kolmannen osapuolen verkkosivustoon, koska he käyttävät evästeitä omien evästeiden sääntöjen mukaisesti, mikä saattaa poiketa omasta käytännöstämme.

Käyttäen verkkosivustoa edelleen hyväksyt evästeiden käyttö selaimessasi tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

7. Ilmoitus kolmannelle osapuolelle

Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin säädetä, emme myy, siirrä tai muulla tavoin ilmoita henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille ilman nimenomainen etukäteen antama suostumuksesi, ellei tämä ole tarpeen tämän tietosuojakäytännön mukaisen tarkoituksen kannalta tai jos emme on oikeudellisesti velvollinen tekemään niin.

8. Mitkä ovat oikeuteni rekisteröidyltä?

Haluamme taata henkilötietojen turvallisen ja laillisen käsittelyn ja vakuutamme, että henkilötietojasi käsitellään suoraan ja laillisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että henkilötietoja käsitellään vain edellä mainitulla, nimenomaisesti mainituilla ja oikeudellisilla tarkoituksilla. ROCKFEST varmistaa lisäksi, että henkilötietoja käsitellään aina asianmukaisella, asianmukaisella ja liiallisella tavalla.

Oikeuteni tietoa

Jos sinulla on henkilötietojesi käsittelyä koskevia kysymyksiä tai ehdotuksia, jos pystyt todistamaan henkilöllisyytesi, sinulla on oikeus pyytää tietoja käsittelystä. Sitten annamme sinulle pääsyn käsittelemäsi henkilökohtaisiin tietoihisi sekä näiden henkilötietojen lähteeseen. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info (at) wknd.fi.

Oikeus oikaisuun tai poistamiseen

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi korjata, poistaa tai muuttaa maksutta korjata epätarkkuudet, jos nämä Henkilötiedot ovat puutteellisia tai virheellisiä tai niitä käsitellään laittomasti. Sinulla on oikeus pyytää sellaisten virheellisten tietojen tai tietojen poistamista, jotka eivät ole tällä tavalla merkityksellisiä. Voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa info (at) wknd.fi.

Sinulla on oikeus saada henkilötietosi poistettu ilman aiheetonta viivytystä maksutta, ellei Henkilötietojen säilyttämistä lain mukaan. Poistaminen liittyy lähinnä näkyvyyteen, mikä tarkoittaa sitä, että poistetut henkilötiedot säilytetään väliaikaisesti. ROCKFEST ryhtyy kuitenkin kaikkiin kohtuullisiin toimenpiteisiin, jotta kaikki henkilötietosi voidaan poistaa mahdollisimman täydellisesti ja laajasti.

Jos käytät täysin tyhjentämisoikeutta, huolimatta siitä, että sinulla on lippu tulevalle tapahtumalle, tämä lippu peruutetaan ilman korvausta.

Oikeus siirtää henkilötietoja

Sinulla on oikeus pyytää henkilökohtaisia ​​tietojasi siirrettyä jäsenneltyä muotoa.

Minulla on oikeus vastustaa tai rajoittaa käsittelyä

Voit milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä.

9. Tietojen tallentaminen ja poistaminen

Voimme tallentaa henkilötietosi niin kauan kuin kohtuudella vaaditaan tarjoamaan sinulle Palveluita ja tarkoitusta varten tässä Yksityisyydensuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Jälkeenpäin henkilötietosi poistetaan.

Ostotilauksesta saatu tieto ja siihen liittyvät tiedot tallennetaan niin kauan kuin kirjanpitolainsäädäntö vaatii ja se on tällä hetkellä hankintavuotta ja 6 vuotta.

Jos rekisteröit tilin, tallennamme henkilötietosi myös tilapäisesti lopettamalla tilisi käyttö siihen asti, kunnes poistat tilisi pysyvästi. Ennen kuin poistat tilisi, voimme tallentaa ja käyttää henkilötietojasi.

10. Kolmannen osapuolen verkkosivustot tai sovellukset

Käyttäjä hyväksyy ja hyväksyy, että Web-sivuston tai tilin avulla pääset käyttämään tietyn kolmannen osapuolen tarjoamia sisältöjä tai palveluita. Tällaisessa tapauksessa tällaisen kolmannen osapuolen erillinen tietosuojakäytäntö voi olla voimassa. ROCKFEST ei ole vastuussa kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöstä eikä sen noudattamisesta.

11. Tietojen päivittäminen tai muuttaminen

Tarvittaessa tätä tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa tai päivittää, jotta ROCKFEST voi käsitellä aiemmin kerättyjä henkilötietoja uusiin tarkoituksiin. Tällöin sinulle ilmoitetaan verkkosivustossamme olevasta ilmoituksesta, että tietosuojakäytäntöä on muutettu ja sinua pyydetään hyväksymään tämä.

Vastuu käsittelystä:

WKND FESTIVAL OY

KUTOMOTIE 2, 00380 HELSINKI

TEL: 040 1952262

INFO (AT) ROCKFEST.FI

ROCKFEST UUTISKIRJE