ROCKFEST 2025 JÄRJESTETÄÄN TURUSSA 🔥

Suomen suurin rock-festivaali Rockfest järjestetään ensi kesänä Turussa tasan vuoden kuluttua, torstaista lauantaihin 12.-14.6.2025. Tapahtumapaikkana toimii Artukaisten kenttä, joka sijaitsee Gatorade Centerin ja Turun Messukeskuksen välittömässä läheisyydessä. Rockfest 2025 ensimmäiset artistit julkaistaan syksyn 2024 aikana, jolloin myös tulevat myyntiin tapahtuman liput! 🔥 Rockfest haluaa kiittää Hyvinkäätä menneistä tapahtumavuosista ja hyvästä yhteistyöstä!

Uusi tapahtuma-alue mahdollistaa jopa 30 000 hengen päivittäisen yleisömäärän. Noin viiden kilometrin säteellä keskustasta, satamasta ja rautatieasemalta sijaitseva tapahtuma-alue on yleisölle helposti saavutettavissa julkisella liikenteellä, autolla, jalan, pyörällä kuin muilla kevyen liikenteen vaihtoehdoilla. Tapahtumapaikalla on jo entuudestaan näyttöä sen toimivuudesta suurtapahtuman näyttämönä. Rockfest ottaa alueen käyttöönsä koko laajuudessaan. Rockfest rakentuu tapahtumapaikalle massiiviseksi tapahtumakokonaisuudeksi, josta löytyy muun muassa kolme festivaalilavaa, joista kaksi isompaa sijoittuvat Artukaisten kentälle ja yksi sisätiloihin Gatorade Centeriin.

Tapahtuman ensimmäiset ohjelmakiinnitykset julkaistaan vielä tulevana syksynä ja samalla avautuu festivaalin lipunmyynti. Luvassa on jälleen genren tunnetuimpia kansainvälisiä esiintyjiä ja eturivin kotimaisia nimiä sekä kiinnostavia nosteessa olevia tuoreempia rock-tekijöitä.

Tapahtumassa mukana