Liput

Rockfestiä ei järjestetä 2021 Miten jo ostettujen lippujen kanssa käy?
Rockfest 2020 tai 2021 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Rockfestiin. Jos haluat osallistua jo ostamallasi Rockfest-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Rockfestiin. Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa 2022 Rockfestissä lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2021 perjantain päivälippu, pääset sisälle Rockfestiin 2022 perjantaina.
Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa tai kolmantena vaihtoehtona voit lunastaa ostamasi Rockfest-lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Saat tehdä päätöksen lipun säilyttämisestä Rockfest 2022 ohjelmajulkaisun jälkeen, eli sinun ei tarvitse päättää sokkona, haluatko rokata ensi kesänä. Viimeinen lippujen palautuspäivä ilmoitetaan Rockfest 2022 julkaisun yhteydessä.
Vuoden 2022 festivaalille myyntiin tulevien uusien lippujen hinnat eivät tule laskemaan vuoden 2020 tai 2021 hinnoista. Lippuja ei siis tule myyntiin nykyisiä hintoja edullisemmin.
Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/rockfest/
Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/rockfest
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Tapahtumassa mukana