UKK - Usein kysytyt kysymykset

Rockfest juhlitaan kesällä 2022 kolmipäiväisenä Hyvinkään lentokentällä 2.-4.6.2022.  Rockfest haluaa kiittää jo tässä vaiheessa teitä uskollisia lipunostaneita ja lipun säilyttäneitä – you rock! ❤

Hyvällä sijainnilla keskellä Etelä-Suomea sijaitseva Hyvinkään lentokenttä mahdollistaa kaikkien aikojen Rockfest-puitteet; suuren yleisökapasiteetin, useamman näyttävän esiintymislavan, entistä  monipuolisemman ravintola- ja palvelumaailman sekä rock-väen toiveet täyttävät leirintämahdollisuudet. Tapahtuma-aluetta ja sen infraa kehitetään ennen Rockfest 2022 -festivaalia Hyvinkään kaupungin toimesta.

Rockfest 2022 ohjelmaa on jo julkaistu nyt, lisää nimiä tiputellaan vielä tämän vuoden aikana!

Rockfest 2022 lipunmyynti käynnistyy perjantaina 16.4.2021 klo 9. Liput myy Tiketti ja Lippu.fi.

Rockfest 2020 tai 2021 –lippu kelpaa lippuna ensi vuoden Rockfestiin. Jos haluat osallistua jo ostamallasi Rockfest-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Rockfestiin. Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa 2022 Rockfestissä lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2021 perjantain päivälippu, pääset sisälle Rockfestiin 2022 perjantaina.
Lipun voi halutessaan myös vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin molemmissa lippukaupoissa tai kolmantena vaihtoehtona voit lunastaa ostamasi Rockfest-lipun takaisin. Myös kulttuuriseteleillä ostetut lippurahat palautetaan asiakkaalle. Alla ohjeet lippukauppasi rahanpalautukseen. Varaudu mahdollisiin ruuhkiin lippukauppojen asiakaspalvelussa ja rahanpalautuksissa. Saat tehdä päätöksen lipun säilyttämisestä Rockfest 2022 seuraavan ohjelmajulkaisun jälkeen, eli sinun ei tarvitse päättää vielä nyt, haluatko rokata ensi kesänä. Viimeinen lippujen palautuspäivä ilmoitetaan Rockfest 2022 julkaisun yhteydessä.
Tiketti: Tiketti on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.tiketti.fi/rockfest/
Lippu.fi: Lippu.fi on jokaiseen lipunostajaan yhteydessä, joka on lipunoston yhteydessä antanut sähköpostiosoitteensa. Muussa tapauksessa tarkistathan ohjeistuksen tapahtumasivulta: www.lippu.fi/rockfest
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Siirrämme kaikki Rockfestin somesta lipun voittaneet automaattisesti 2022 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2022 toukokuussa. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

Rockfestia ei järjestetä 2021, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita majoituskuluja. Olet saanut majoitusvarauksen ehdot varaamisen yhteydessä. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukselta ja ole yhteydessä majapaikkaasi.

Festivaali ei korvaa peruuntuneita matkakuluja. Olet saanut lippuvarauksen yhteydessä lipun peruutus- tai muutosehdot. Katso ohjeet, muutosehdot ja yhteystiedot varaukseltasi ja ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tiedotamme 2022 Rockfestistä lisää mahdollisimman pian.

Tapahtumassa mukana