UKK - Usein kysytyt kysymykset

Rockfest juhlitaan kesällä 2022 kolmipäiväisenä Hyvinkään lentokentällä 2.-4.6.2022.  Rockfest haluaa kiittää jo tässä vaiheessa teitä uskollisia lipunostaneita ja lipun säilyttäneitä – you rock! ❤

Rockfest 2022 järjestetään 2.-4.6.2022 Hyvinkään lentokentällä, Lentokentäntie 50, 05820 Hyvinkää. (Google Maps)

Tarkemmat tiedot tapahtumapaikasta, kuten tapahtuma-alueen kartta, julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Rockfest 2022 päiväkohtaista ohjelmaa on jo julkaistu, katso ohjelma! Lisää nimiä tiputellaan vielä talvikauden aikana!

Rockfest 2022 lipunmyynti on käynnissä. Liput myy Tiketti ja Lippu.fi.

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 Rockfestiin sellaisenaan! Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi Rockfest-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Rockfestiin.
Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa 2022 Rockfestissä vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle Rockfestiin 2022 perjantaina 3.6.
Päiväkohtaiset ja 2pv liput voi myös vaihtaa jollekin toiselle päivälle 30.11 mennessä. Katso alta lippukauppakohtaiset ohjeet lippuvaihtoon tai -palautukseen.

Tiketti:
Lipun vaihto: Käytä lippujen vaihtoon verkkosivuiltamme löytyvää lomaketta www.tiketti.fi/paivitalippuja.
Syötä lomakkeelle 13-numeroinen lippukoodisi sekä yhteystietosi ja valitse haluamasi uusi lippu.
Lähetettyäsi lomakkeen saat uuden pdf-lipun sähköpostiisi. Vaihto on maksuton.
Lipun palautus: Lipun voi halutessaan myös palauttaa tai vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin 30.11 mennessä. Lippujen palauttaminen tulee tehdä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja. Lomakkeella voit valita hyvityksen Nelonen Media Liven lahjakorttina.
Peruutetun/siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen käsittelymaksun.

Lippu.fi:
Lipun vaihto: Mikäli haluat vaihtaa päivälippusi toiselle päivälle, lähetäthän viestiä otsikolla ”Lippuvaihto Rockfest” osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilausnumeroa, toimitathan meille kuvan lipustasi.
Lipun palautus: Sinulla on myös mahdollisuus hakea rahan palautusta tai vaihtoa lahjakorttiin linkin web.lippu.fi/palautus/ kautta. Lippujen vaihdot tai palautukset on tehtävä 30.11.2021 mennessä.
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Siirrämme kaikki Rockfestin somesta lipun voittaneet automaattisesti 2022 lipuiksi, saat lippusi sähköpostiisi 2022 toukokuussa. Tämä ei vaadi sinulta mitään toimia.

Rockfestia ei järjestetä 2021, joten valitettavasti voittolippuja ei myöskään voida toimittaa.

Tiedotamme 2022 Rockfestistä lisää mahdollisimman pian.

Tapahtumassa mukana