See you again in 2023!

Majoitus

ROCKFEST CAMPING

Rockfestin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä. Leirintäalueella voi majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa, isommassa matkaaja-autossa (esim. bussi), Rockbox-majoitusmökissä tai koko jengin kanssa Rockteltassa.

Rockfestin leirintäalue on K-18.

ROCKFEST LEIRINTÄALUE ON LOPPUUNMYYTY.

Leirinnän portilla on pieni erä leirintälippuja asiakkaille, joiden kaveriporukka/seurue on jo leiriytynyt, eli heillä on jo alueella teltta, karavaaniauto tai muu majoittumispaikka. Tällöin ei voi tuoda omaa telttaa/majoittumisvälinettä alueelle. Leirinnällä on pieni erä leirintälippua myös asiakkaille, jotka ovat ostaneet aiemmin jo majoitusvälineen (esim. telttapaikan, karavaanipaikan tai boxin), mutta unohtaneet ostaa leirintäliput. Uusia leirintäpaikkoja, telttapaikkoja, karavaanipaikkoja tai muita vastaavia ei tule enää lisää myyntiin.

ROCKFEST CAMPING MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Rockfestin leirinnän jokaiselle majoitustuotteelle on oma lippu, jonka lisäksi asiakkaalla tulee olla sekä leirintäranneke, että festivaaliranneke.

 • LEIRINTÄRANNEKE 25€   SOLD OUT!
  Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

Huomioithan että jokaisella leirinnän asiakkaalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.

3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

2 päivän lipulla/rannekkeella (pe-la) leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella tai 2 päivän (to-pe) lipulla/rannekkeella ei ole pääsyä Rockfestin leirintäalueille.

 

Karavaanilipulla voi tuoda Rockfestin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin.

Paikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintipaikalle.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 65€ SOLD OUT!
 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 105€   SOLD OUT!

Sähköllinen karavaanipaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 

 

Matkaajalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa matkaajakorttiin.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee saapuessa esittää alkusammutuskalusto järjestyksenvalvojille.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU 85€  SOLD OUT!
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 165€  SOLD OUT! 

  Sähköllinen matkaajapaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 • TELTTAPAIKKA 50€ SOLD OUT

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Rockfestin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka. Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin, joka olisi hyvä kiinnittää omaan telttaan.

Mikäli leiriydyt Rockfestissä erityisen isolla teltalla (esim. puolijoukkueteltta), kerrothan siitä järjestyksenvalvonnalle saapuessasi. Pystymme näin huolehtimaan turvavälien toteutumisesta.

 • ROCKTELTTA 375€ SOLD OUT!

Rockteltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 6 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Toki teltassa saa nukkua yksinkin, sitä emme estä.

Rockteltta sisältää:
– lukon
– pystytyksen ja purun
– erillismaksusta retkisängyt, 20€/kpl

Rocktelttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan parkkipaikat tulee ostaa erikseen tapahtuman parkkialueelta

Rockteltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Rocktelttaan saapuville ohjeistus teltan käyttämisestä löytyy täältä!

 • ROCKBOX 350€   SOLD OUT

Rockbox-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m.

Rockbox-majoitus sisältää:
– sängyt ja patjat 2 hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun.
– lukituksen
– yhden autopaikan parkkialueelta

Rockbox ei sisällä festarilippuja tai leirintälippuja. Rockboxissa ei ole täkkejä, tyynyjä tai petivaatteita, vaan ne tulee tuoda itse mukana tai ostaa erillisenä palveluna Tiketistä.

Rockbox tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Mökille aiheutuneista vahingoista peritään maksu boxin vuokraajalta.

 • AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 55€  SOLD OUT!

Autopaikkalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, parkkipaikat on erikseen Parkkialueella.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Rockfestiin saapumisesta ja muista asikas parkeista voit lukea lisää täältä.

Vaikka autopaikat on loppuunmyyty, autolla voi siis edelleen saapua festivaalille, mutta autot on jätettävä parkkipaikalle ja tultava leirintään jalkaisin. Teltttoja alueelle mahtuu.

 • MOOTTORIPYÖRÄPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 5€ SOLD OUT!

Moottoripyörälipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden moottoripyörän.

Moottoripyörälippu vaihdetaan paikan päällä moottoripyöräkorttiin, joka tulee kiinnittää moottoripyörään.

Rockfestiin saapumisesta ja muista asiakas parkeista voit lukea lisää täältä.

ROCKFEST CAMPING OHJEET, PALVELUT & SAAPUMINEN

Saapuminen autolla leirintäalueelle Rockfest Camping Main Gaten kautta:

Autolla pääsee Hyvinkäälle Hämeenlinnanväylää (E12 / 3) pitkin. Tapahtuma-alueella ajo tapahtuu VAIN pohjoisen kehätien kautta. Tiellä on liikenteenohjaajia ja opastukset parkkipaikalle sekä Rockfest Camping alueelle heti Hyvinkään Lentokentän suuntaan käännyttäessä. Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ajoa Hyvinkään keskustan läpi ruuhkien välttämiseksi.

Seuratkaa alueelle saapuessa opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita. Varautukaa myös tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä. 

Saapuminen Rockfest Shuttle Bus -kyydillä leirintäalueelle:

Bussikuljetuksella saapuvat jäävät pois Shuttle Bus-pysäkillä Leirintäalueen Niinistönkadun puoleisessa päädyssä. Lisätietoja bussikuljetuksista ja reiteistä löydät täältä.

Rannekkeiden ja majoituskorttien vaihtaminen:

Kaikki leirintään saapuvat asiakkaat kulkevat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut majoitusliput, jotka vaihdetaan oikeaan majoituskorttiin. Leirintäalueen vastaanotosta saat leirinnän rannekkeen lisäksi myös Rockfest tapahtuma-alueelle oikeuttavan rannekkeen, ostamasi lipun mukaisesti. Otathan saapuessasi esille siis kaikki ostamasi tapahtumaliput ruuhkan minimoimiseksi!

Huomioithan että jokaisella torstaina majoittumaan saapuneilla tulee olla ostettuna myös kolmen päivän Rockfest lippu. Kahden päivän lipulla (pe-la) pääsee karavanalueelle vain pe-su ja yhden päivän lauantain lipulla la-su. Myös alueella vierailijoilla tulee olla voimassa olevat rannekkeet. Leirintäalueen vastaanotoista voit myös paikanpäältä lunastaa sekä tapahtuma- että leirintälippuja. 

Ranneke laitetaan vasempaan käteen, ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen. 

Paikalleen ohjaus:

Tämän jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat oikeille paikoille. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä, joten jos toiveissa on päästä kaverin viereen, saavuttehan paikalle samaan aikaan. Leirin sijaintia ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Leirintäalueelle ajettuja autoja ei voi siirtää tapahtuma-aikana pois alueelta. Kauppareissuihin yms. suosittelemme festivaalibussia tai auton jättämistä erillisille pysäköintialueille.

Rockfestin leirintäalueelle pääsee leirintärannekkeen avulla kulkemaan ympäri vuorokauden. Vastaanottopisteiden infot ja palvelut ovat auki seuraavasti:

Rockfest Main Camping Gate
Palvelupiste auki torstaina 12.00-20.00 – perjantaina/lauantaina 9.00-20.00.

 • Myynnissä telttailu juomia viilentäviä jääpaloja, herkkuja, virkistäviä limsoja ja unohtunut hammasharja!
 • Mahdollisuus puhelimen lataukseen
 • Pihapelejä panttia vastaan
 • Puhallutus sunnuntaina klo. 9.00-12.00 Hinta: 5€. Rockfestistä lähdetään vain turvallisesti kotiin!

Suttle Bus Gate
Rockfest shuttle bussilla leirintään saapuvien asiakkaiden sisääntulo.
Vastaanotto / info aukioloajat: torstaina 12.00-20.00 & perjantaina-lauantaina 9.00-20.00 

Rockfest tapahtuma-alue – leirintä portti
Tapahtuma-alueen ja leirinnän välinen kulkureitti.
Lipunmyynti/info aukioloajat torstaina 13.00-02:30 & perjantaina 13.00-02:30 & lauantaina 12.00-02:30 

Rockfestin leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! Omat äänentoistolaitteet, karaokevermeet ja muut melua tuottavat laitteet on hyvä hiljentää majoitusalueilla vähintään 02.00 – 08.00 välisenä aikana.

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo.12.00 mennessä.

TURVALLISUUS

Rockfestin leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Sunnuntaina Rockin Roska -tempaus tarjoaa Main Camping Gate portilla RPS-limsan kaikille roskapussin kierrätykseen tuoville.

Olemme lisänneet tehostettua siivousta koko tapahtuma-alueella ja leirinnässä. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Rockfestiin, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

LEIRINNÄN ASIAKASKYSELY

Rockfestin jälkeen kuulemme mielellämme mitä pidit leirintäalueesta palveluista, majoituksesta ja ohjelmasta. Vastaathan asiakaskyselyyn tästä. Vastaaminen vie vain muutaman minuutin aikaasi! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan kolmen päivän festivaalilippu Rockfestiin vuodelle 2023. Kysely aukeaa torstaina 2.6.

PALVELUT ROCKFEST LEIRINTÄALUEELLA

 • Festari suihkut. Huomioithan lämpimän veden riittävyyden ja otat suihkun pituudessä huomioon myös kaverit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, siivouksen taukoja lukuunottamatta.
 • Festari WC:t
 • Vesipiste. Muistathan täyttää vesipulloa ahkerasti juhlimisen lomassa, varsinkin mikäli kesäinen sää yllättää.
 • BBQ Route grillipiste. Tarjolla tammipuusavustettuja ja hiiligrillattuja annoksia, ranskalaisia, sämpylöitä, snackseja ja limsaa. Avoinna to klo 12:00 alkaen, pe ja la klo 10:00 alkaen.
 • Nuotiopaikat, mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Metsäpalovaroituksen ollessa voimassa nuotiopaikka ei ole käytössä.
 • Camp Bar – leirinnän ikioma anniskelu! Päivällä tarjolla dj-musiikkia ja virvokkeita, klo 00:30 – 03:00 Rockfest Campingin kovimmat jatkot. Camp Barin tarkempi ohjelma-aikataulu julkaistaan lähiaikoina.
 • Saunarekan Saunakylä. Legendaarinen saunakylä sisältää useita saunoja, porealtaita, paljuja ja viihdettä. Saunarekka on avoinna to 12.00 – 00:00, pe-la 9.00 – 00.00, hinta yhdeltä asiakkaalta 30€/1,5h. Saunavuoron voi varata paikan päällä tai ennakkoon. Saunakylä sijaitsee anniskelualueella.
 • Festarikampaukset ja Meikit by Elina K torstaina 12:00 – 14:00, perjantaina 11:00 – 13:30 ja lauantaina 10:00 – 12:30

 

 

TORSTAI

klo 17.00 Musabingo Numeroiden sijaan bongataan parhaat pätkät rock kappaleista. Tule rokkaamaan bingoa! Paikka: Camp Bar 

PERJANTAI

klo 12.00 Rockmatch – Deittisirkus auttaa rokkiheilan löytämisessä. Paikka: Camp Bar 

klo 14.00 Rock Camp GamesKasaa 4-6 hengen joukkue ja tule kilpailemaan Rockfestin leirinnän parhaan tiimin tittelistä. Luvassa rata joka villitsee kovimmankin rokkarin. Palkintoina mm. voittaja joukkueelle Saunavuoro saunakylässä! Paikka: Saunakylä 

LAUANTAI

klo 12.00 Rokki paini Oletko leirinnän paras painija? Varaudu sotkuun, rapa saattaa roiskua! Paikka: Saunakylä 

klo 14.00 En vittu tiiä -tietokilpailu – Tiiätkö sä? En vittu tiiä tarjoaa visaisissa kysymyksissä loistaville tuotepalkintoja. Paikka: Camp Bar 

SUNNUNTAI

klo. 09.00-12.00 Main Camping Gate vastaanottopisteellä.

 • Puhallutus. Juhlien jälkeen on hyvä varmistaa ajokunto. Puhallutus hintaan 5€.
 • Rokin roska. Tuo roskapussi kierrätykseen, RPS Brewing kiittää limsalla. Jokainenhan huolehtii oman leirinsä siistiksi jättämisestä. Tule hakemaan oma limusi kotimatkalle, roskapussia vastaan!

 

Koulumajoitus

 • KOULUMAJOITUS TO-SU 95€

Sveitsin lukio, Teerimäenkatu 2-4, 05900 Hyvinkää

Sveitsin Lukion koulumajoitustilat sijaitsevat noin 5 kilometrin päässä festarialueesta. Koulumajoituksen ja festarialueen välillä kulkee shuttlebussi, jolla pääset kulkemaan helposti majoituksen ja festarialueen väliä. Lisätiedot ja ennakkoliput kuljetuksiin täällä.  Suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla. Koulumajoituksessa on suihkut, wc’t ja kahvilapalvelut, omat patjat/makuupussit tms. mukaan. Majoituspaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Majoituksen vieressä palvelee Sveitsin Uimala, jonka palvelut ovat käytettävissä majoittujille edulliseen hintaan. Lisätietoa uimalan palveluista ja hinnoista paikan päällä.

Koulumajoituksen hintaan sisältyy parkkipaikka, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä majoituspaikasta. Parkkipaikalle auton jättö omalla vastuulla, ei vartiointia.

Sveitsin lukioon myynnissä vain kolmen päivän majoituspaikkoja, hinta 95€ ajalle to 2.6. klo 12.00 – su 5.6.2022 klo 12.00. Kaikki majoitusliput vaihdetaan majoitusrannekkeeseen. Majoitusranneke on henkilökohtainen ja sitä ei saa poistaa kesken tapahtuman. Majoitusrannekkeella kulku majoitustilaan, ranneke tarkistetaan aina majoitukseen saavuttaessa. Jokaisella majoittujalla on oltava lisäksi Rockfestin lippu koko majoitusajalle.

Hotellit ja muu majoitus

Hyvinkää tarjoaa majoitus mahdollisuuksia moneen makuun! Mikäli mielit kääriytyä Rockfest päivän jälkeen hotellin lakanoihin tai haluat vuokrata kokonaisen asunnon, tutustu Visit Hyvinkään esittelemiin vaihtoehtoihin.

Tapahtumassa mukana