⚡ ALLE 2 VIIKKOA ROCKFESTIIN⚡

Majoitus

ROCKFEST CAMPING

Rockfestin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee festivaalialueen vieressä.

Leirintäalueella voit majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa, matkaaja-autossa, Rockbox -majoitusmökissä, tai valmiiksi pystytetyssä Rock-teltassa. Myös glamping rantautuu Rockfestiin, sillä majoitusvaihtoehdoista löytyy myös Premium Rock-teltta!

Rockfestin leirintäalue on K-18. Leirintäalueella majoittuvilla sekä vierailevilla asiakkailla tulee olla festivaalin loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Kaikki tieto majoittumisesta löytyy tältä sivulta, luethan sen huolellisesti läpi mikäli saavut leirintäalueelle!

Kaikki majoituspaikat Rockfestin leirintäalueelle ovat myynnissä nyt. Osta majoituslippusi täältä!

ROCKFEST CAMPING MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Rockfest camping tarjoaa helpon, viihdyttävän ja mukavan vaihtoehdon festivaalin aikaiseen majoittumiseen.Leirintäalue rakennetaan aivan tapahtuma-alueen viereen, joten siirtyminen keikoille on sujuvaa ja nopeaa.

Rockfestin leirintäalue on tarkoitettu ainoastaan Rockfestin asiakkaille ja se on K-18. Mitä tarvitset päästäksesi leirintäalueelle?

 • TAPAHTUMAN LOPPUUN ASTI VOIMASSA OLEVA FESTIVAALIRANNEKE

Jokaisella Rockfestin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla voimassa oleva Rockfest -festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

2 päivän PE-LA lipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä Rockfestin leirintäalueelle.

 • LEIRINTÄRANNEKE 25€

Jokaisella Rockfestin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla festivaalilipun lisäksi leirintäranneke.

Muistathan majoituspaikan oston yhteydessä napsauttaa ostoskoriin myös leirintärannekkeet kaikille seurueesi jäsenille. Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen. Leirintäranneke on voimassa torstaista sunnuntaihin. Leirintäranneke on siis sama jokaiselle asiakkaalle riippumatta siitä, majoittuuko hän vain yhden, vai useamman päivän.

Leirintäalueelle voi saapua torstaina klo. 12.00 alkaen. Lisätietoa saapumisesta löytyy kohdasta ”Saapuminen Rockfestin leirintäalueelle”

Karavaanilipulla voi tuoda Rockfestin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms.). Karavaanilipulla voi majoittua torstaista sunnuntaihin. Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Karavaanipaikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintipaikalle.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 80€
 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 145€ 

Sähköllinen karavaanipaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

Matkaajalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Matkaajalipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa merkitsevään matkaajakorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU 100€ 
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 195€

Sähköllinen matkaajapaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

Mikäli haluat saapua Rockfestin leirintäalueelle ajoneuvolla jossa on sauna, tulee sinun ostaa tämä kyseinen majoituslippu. Saapumisesi yhteydessä järjestyksenvalvonta tarkistaa asianmukaisen alkusammutuskaluston ajoneuvostasi, ja sijoittaa saunallisen ajoneuvon varatulle paikalle. Näin seurueesi kylpeminen sujuu turvallisissa merkeissä festivaalin leirintäalueella.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

 • SAUNALLISEN AJONEUVON PAIKKA 205€

Sauanallisen ajoneuvon lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Paikka sisältää myös sähkön. Sähkö kattaa yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke.

Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

 • TELTTAPAIKKA 55€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Rockfestin leirintäalueelle ajalle torstai – sunnuntai . Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin, joka tulee kiinnittää omaan telttaan.

Huomioithan, että telttapaikka ei sisällä sähköä.

Mikäli leiriydyt Rockfestissä erityisen isolla teltalla (esim. puolijoukkueteltta), kerrothan siitä järjestyksenvalvonnalle saapuessasi. Pystymme näin huolehtimaan turvavälien toteutumisesta.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke.

Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

 • ROCK-TELTTA 375€ 

Rockteltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä sekä vedenpitäviä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sängyissä 5 henkilöä tai omilla patjoilla 12 henkilöä. Toki teltassa saa nukkua yksinkin, mikäli kaipaa omaa rauhaa.

Retkisängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä tulee pystyttää.

ROCKTELTTA sisältää:

 • Majoituksen ajalle to – su
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pystytyksen ja purun
 • Pyykkinarun
 • Kaksi avattavaa / suljettavaa, verkotettua ikkunaa
 • Halutessasi erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Rocktelttaan ei kuulu parkkipaikkaa, vaan parkkipaikat tulee ostaa erikseen tapahtuman parkkialueelta. Lisätietoa parkkialueesta löydät täältä. Voit lunastaa autollesi paikan myös leirintäalueelta, erillisestä lisämaksusta (55 €).

Rockteltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa, eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

UUTUUSTUOTE!

 • PREMIUM ROCK-TELTTA 590€ 

Haluatko kohottaa viikonlopun festivaalimajoituksesi uudelle tasolle? Nappaa itsellesi PREMIUM ROCK-TELTTA, joka tarjoaa mukavat yöunet festivaalipäivien välillä, aivan tapahtuma-alueen vieressä leirintäalueella.

PREMIUM ROCK-TELTTA sisältää:

 • Kahden hengen majoituksen (to-su) sisustetussa luksusteltassa. Premium teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m. Teltta on vedenkestävä.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Parkkipaikan henkilöautolle leirintäalueelta teltan läheisyydestä
 • Pyykkinarun, sekä muita festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Aamiaisboxin kahdelle hengelle
 • Rockfest tuotteen

Halutessasi voit majoittua PREMIUM ROCK-TELTASSA myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 150€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

PREMIUM ROCK-TELTTA tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

 • ROCKBOX 375€

ROCKBOX-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m. ROCKBOX:ssa majoitut mukavasti leirintäalueen mahdollisesti vaihtelevissa sääolosuhteissa. Majoitus sisältää myös sähkön ja mahdollistaa esimerkiksi puhelimen lataamisen.

ROCKBOX sisältää:

 • Majoituksen ajalle to – su
 • sängyt ja patjat kahdelle hengelle
 • pienen jääkaapin sekä pistorasian. Ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun, joten huomioithan sen sähkön käytössäsi.
 • lukituksen
 • halutessasi petivaatteet ja lakanat lisämaksusta, 25€ / kpl

ROCKBOXiin EI KUULU PARKKIPAIKKAA, VAAN PARKKIPAIKAT TULEE OSTAA ERIKSEEN TAPAHTUMAN PARKKIALUEELTA. LISÄTIETOA PARKKIALUEESTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ. VOIT LUNASTAA AUTOLLESI PAIKAN MYÖS LEIRINTÄALUEELTA, ERILLISESTÄ LISÄMAKSUSTA (55 €).

ROCKBOX:ssa ei ole täkkejä, tyynyjä tai petivaatteita, vaan ne tulee tuoda itse mukana tai ostaa erillisenä lisäpalveluna.

Majoitus tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Mökille aiheutuneista vahingoista peritään maksu vuokraajalta.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

 • AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 55€ 

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle ajalle torstai – sunnuntai. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen majoituspaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Huomioithan, että paikka ei sisällä sähköä.

Rockfestissä on käytössä myös Rockfest Parking, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista löydät täältä. 

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • MOOTTORIPYÖRÄPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 15€

Moottoripyörälipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden moottoripyörän ajalle torstai – sunnuntai. Moottoripyörälippu vaihdetaan paikan päällä moottoripyöräkorttiin, joka tulee kiinnittää moottoripyörään. Moottoripyöräpaikka ei sisällä sähköä.

Huomioithan että jokaisella seurueen jäsenellä tulee olla tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke sekä leirintäranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 

ROCKFEST CAMPING OHJEET & PALVELUT

Rockfestin leirintäalueelle voi saapua seuraavien aikataulujen mukaisesti:

 • Torstai klo 12.00 – 20.00
 • Perjantai klo 09.00 – 18.00
 • Lauantai klo 09.00 – 18.00

Saapuminen autolla leirintäalueelle Rockfest Camping Main Gaten kautta: 

Autolla pääsee Hyvinkäälle Hämeenlinnanväylää (E12 / 3) pitkin. Leirintäalueelle ajo tapahtuu VAIN pohjoisen kehätien kautta. Tiellä on liikenteenohjaajia, jotka ohjaavat asiakkaita ajamaan oikeaan paikkaan. Lisäksi opastukset Rockfest Parking -festivaaliparkkiin sekä Rockfest Camping -alueelle alkavat heti Hyvinkään Lentokentän suuntaan käännyttäessä. Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ajoa Hyvinkään keskustan läpi ruuhkien välttämiseksi. 

Seuraa alueelle saapuessasi opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita. Varaudu myös tilapäisiin liikennejärjestelyihin, ja noudata varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuminen leirintäalueelle Rockfest Shuttle Bus -kyydillä: 

Bussikuljetuksella saapuvat jäävät pois Shuttle Bus-pysäkillä leirintäalueen Niinistönkadun puoleisessa päädyssä. Pysäkin nimi on Camping bus stop. Lisätietoja bussikuljetuksista ja reiteistä löydät täältä. Pysäkillä seuraa opasteita, jotka ohjaavat sinut leirintäalueen vastaanotolle. 

Saapuminen leirintäalueelle jalan: 

Voit saapua leirintäalueen lähettyville myös kyydillä. Lisäksi voit parkkeerata autosi Rockfest Parkingiin, josta voit saapua leirintäalueelle kävellen lyhyen etäisyyden päästä. Mikäli saavut leirintäalueelle jalan, seuraa opasteita sekä järjestyksenvalvojien ohjeita. Kävellen saapuville (esimerkiksi telttailijat, Rockboxissa majoittujat) on oma vastaanotto.

Vastaanotto ja lippujen vaihtaminen rannekkeiksi ja majoituskorteiksi: 

Kaikki leirintään saapuvat asiakkaat kulkevat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan: 

 1. Majoituslippu (esim. ostettu karavaanipaikka, telttapaikka), joka vaihdetaan majoituskorttiin. Majoituskortti asetetaan majoituslipusta riippuen joko auton tuulilasiin, telttaan, tai moottoripyörään näkyvälle paikalle. 
 2. Leirintäranneke -lippu, joka vaihdetaan leirintärannekkeeksi. Jokaisella leirintäalueelle saapuvalla tulee olla leirintäranneke.  
 3. Rockfest –lippu, joka vaihdetaan festivaalirannekkeeksi. Huomioithan, että jokaisella torstaina leirintäalueelle saapuvalla tulee olla kolmen päivän Rockfest –lippu. Kahden päivän lipulla (pe-la) pääsee karavanalueelle vain perjantaista alkaen, ja yhden päivän lauantain lipulla lauantaista alkaen. Myös kaikilla alueella vierailevilla tulee olla voimassa olevat festivaalirannekkeet. 

Tarkistathan siis että olet ostanut: Rockfest festivaalirannekkeen & leirinnänrannekkeen & majoituspaikan, joka toimii koko seurueellenne. Näin saapuminen leirintäalueella sujuu mahdollisimman sujuvasti! 

Leirintäalueen vastaanottoja on kaksi; yksi kävellen saapuville, sekä yksi muilla kulkuvälineillä saapuville. Seuraathan opasteita ja liikenteenohjaajien ohjeita oikean vastaanoton löytämiseksi.  

Kaikki rannekkeet laitetaan vasempaan käteen. Ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta sitä ei saa jälkeen päin löysättyä, joten älä kiristä sitä liikaa. Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät, ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen, ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata, eikä vaihdeta uuteen.  

Paikalle ohjaus: 

Vastaanoton jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat leirintäalueen asiakkaat oikeille paikoille majoituskorttien mukaan. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä, joten jos toiveissa on päästä kaverin viereen, paikalle tulee saapua samaan aikaan. Leirin sijaintia ei saa muuttaa alueelle tulon jälkeen. Leirintäalueelle ajettuja autoja ei voi siirtää tapahtuma-aikana pois alueelta. Kauppareissuihin ja muihin menoihin suosittelemme Shuttle bussia, tai auton jättämistä Rockfest Parkingiin

Leirintäalueen Infopiste: 

Leirintäalueen vastaanoton yhteydestä löytyy infopiste, jossa Rockfestin henkilökunta vastaa mielellään asiakkaiden kysymyksiin. Infopiste sijaitsee Rockfestin Main Camping Gaten vastaanotossa ja se on auki torstaina 12 – 20 sekä pe & la 9 – 18. Leirintäalueella on myös vuorokauden ympäri järjestyksenvalvojia, joilta voi aina kysyä apua askarruttaviin asioihin.

Rockfestin leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin.

Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan! Omat äänentoistolaitteet, karaokevermeet ja muut melua tuottavat laitteet tulee hiljentää majoitusalueilla vähintään 02.00 – 08.00 välisenä aikana.

Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina klo 12.00 mennessä. Huolehdithan, että olet ajokunnossa poistumisaikaan!

TURVALLISUUS

Rockfestin leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, risukeittimiä, sähkögrillejä, hiiligrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaalinleirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia ympäri vuorokauden, jotka auttavat ongelmissa, mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä tai -keittimiä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Rockfest on Ekokompassi sertifioitu festivaali, joten toivomme että otatte ympäristön huomioon kanssamme.

Olemme lisänneet tehostettua siivousta koko tapahtuma-alueella ja leirinnässä. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Rockfestiin, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

PALVELUT ROCKFESTIN LEIRINTÄALUEELLA

 • Suihkut – Huomioithan lämpimän veden riittävyyden, ja otat suihkun pituudessa huomioon myös kanssarokkaajat. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, siivoustaukoja lukuunottamatta.
 • Festari WC:t
 • Vesipiste – Muistathan täyttää vesipulloa ahkerasti juhlimisen lomassa
 • Nuotiopaikat – mikäli metsäpalovaroitus ei ole voimassa. Metsäpalovaroituksen ollessa voimassa nuotiopaikat ei ole käytössä ja kaikki tulenteko leirintäalueella on kielletty.
 • Puhelimen latauspiste – pienellä lisämaksulla saat lisää virtaa laitteeseesi. Lisätietoa tulossa!
 • Saunakylä – tule saunomaan ja kylpemään leirintäalueen parhaille paikoille! Saunakylän aukioloajat:
  • Torstai 12.00 – 00.00
  • Perjantai & lauantai 09.00 – 00.00
 • Camp Bar – leirinnän ikioma anniskelu! Päivällä tarjolla dj-musiikkia, ohjelmaa ja virvokkeita. Öisin tykitetään Rockfestin kovimmat jatkot. Camp Barin aukioloajat:
  • Torstai 15.30 – 04.00
  • Perjantai & lauantai 09.00 – 04.00
 • Infopiste – Camping Main Gaten vastaanotosta löytyy infopiste, jossa Rockfestin henkilökunta on apunasi päivittäin!
 • Puhallutus – varmista ajokuntosi rokkaamisen jälkeen! Puhallutus on mahdollista 5€ hintaan torstaista sunnuntaihin Camping Main Gatella sijaitsevalla infopisteellä aukioloaikojen mukaan.

RUOKAILU LEIRINTÄALUEELLA

 • BBQ Bus – nauti herkullisia BBQ-ruokia tuoreena leirintäalueen sydämessä!
  • Torstai klo 12.00 – 03.00
  • Perjantai & lauantai klo 07.00 – 03.00
 • Kesäkeittiö – loihdi omat festarievääsi leirintäalueen kesäkeittiössä! Käytössä mm. grilli, mikro, vedenkeitin ja hella.
  • Torstai klo 12.00 – 21.00
  • Perjantai & lauantai klo 09.00 – 21.00
 • Rokkikiska – osta leirinnän snackit Camping Main Gaten vastaanottopisteeltä. Myynnissä pientä purtavaa sekä virvoitusjuomia!
  • Torstai klo 12.00 – 20.00
  • Perjantai & lauantai klo 09.00 – 18.00

Huomioithan että leirintäalueelle pääsemisen edellytys on sekä leirintäranneke, että tapahtuman loppuun asti voimassa oleva  festivaaliranneke!

Nosta Rockfest elämyksesi vielä seuraavalle tasolle ja osallistu Rockfest Campingin vauhdikkaaseen ohjelmaan! Ohjelma on maksutonta kaikille leirintäalueen asiakkaille, eikä osallistuminen vaadi ennakkoilmoittautumista.

TORSTAI

18.00 Rokeimmat dildot – bingo by Kaalimato. Paikka: Camp Bar

00:30 – 03:30 leirintäalueen jatkot Camp Barissa

PERJANTAI

11.00 – 16.00 Rock Beauty by Hyria – Paikka Camp Lounge

11.00 Rock Camp GamesKasaa 4 hengen joukkue, ja tule kilpailemaan Rockfestin leirinnän nokkelimman tiimin tittelistä. Luvassa rata, joka villitsee kovimmankin rokkarin. Pääpalkintona Rockfestin VIP-korotukset koko jengille! Kokoontumispaikka: Camp Lounge

12.00 – 16.00 Beer Pong treenit – virittäydy päivän festaritunnelmaan pelailemalla beer pongia kavereiden kera ja valmistaudu samalla lauantain viralliseen turnaukseen!  Mukit, pallot ja pöydät löytyvät valmiina paikan päältä, tuo mukanasi vain makuhermojasi hivelevät juomat. Paikka: Camp Lounge

13.00En vittu tiiä -tietokilpailu. Tiiätkö SÄ? En vittu tiiä tarjoaa visaisissa kysymyksissä pärjääville tuotepalkintoja. Paikka: Camp Bar

00:30 – 03:30 leirintäalueen jatkot Camp Barissa

LAUANTAI

11.00 – 16.00 Rock Beauty by Hyria – Paikka Camp Lounge

13.00 Rockfest Campingin virallinen Beer pong -turnaus. Aalto Beer Pongin ohjaamassa turnauksessa otetaan mittaa leirintäalueen tarkimmasta sihdistä. Saavu paikalle yksin tai kaverin kanssa,ja muista napata mukaan tahtomasi pelijuomat. Harjoittelemaan saa saapua jo klo 12. Paikka: Camp Lounge

00:30 – 03:30 leirintäalueen jatkot Camp Barissa

Huomioithan että leirintäalueelle pääsemisen edellytys on sekä leirintäranneke, että tapahtuman loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke

Koulumajoitus

 • KOULUMAJOITUS TO-SU 95€, liput myynnissä nyt tiketissä!

Aseman koulu, Kauppalankatu 8, 05800 Hyvinkää

Aseman koulun koulumajoitustilat sijaitsevat Hyvinkään keskustassa, rautatieaseman vieressä. Keskustasta kulkee non stoppina Rockfestin shuttlebussi, jolla pääset kulkemaan helposti keskustan ja festarialueen väliä. Lisätiedot ja ennakkoliput kuljetuksiin täällä. Suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla. Koulumajoituksessa on suihkut ja wc’t , omat patjat/makuupussit tms. mukaan. Majoituspaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Aseman kouluun on myynnissä vain kolmen päivän majoituspaikkoja, hinta 95€ ajalle to 8.6. klo 12.00 – su 11.6.2022 klo 12.00. Kaikki majoitusliput vaihdetaan majoitusrannekkeeseen. Majoitusranneke on henkilökohtainen ja sitä ei saa poistaa kesken tapahtuman. Majoitusrannekkeella kulku majoitustilaan, ranneke tarkistetaan aina majoitukseen saavuttaessa. Kaikilla majoittujilla tulee olla majoituslipun lisäksi Rockfest -festivaalilippu!

Aseman koululla majoittuvat pääsevät ilmaiseksi Sveitsin Uimalaan. Sveitsin Uimalasta löytyy niin sisä- kuin ulkoaltaita sekä saunatilat. Lisätietoja uimalasta sekä aukioloajat löydät Uimalan nettisivuilta. Aseman koululta pääsee paikallisliikenteen linjalla 6 Uimalalle. Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät Hyvinkään Liikenteen nettisivuilta. Rockfestin Shuttlebussirannekkeella voit käyttää tätä Hyvinkään Liikenteen paikallislinjaa eli samalla rannekkeella millä pääsee alueelle pääsee myös Uimalalle. Shuttlebussilipun voi ostaa Tiketiltä. Aseman koululla on rajallinen suihkukapasiteetti.

 

 • Etu Aseman koululla majoittujille

Aseman koululla majoittuvat pääsevät ilmaiseksi Sveitsin uimalaan. Aseman koululta pääsee paikallisliikenteen linjalla 6 uimalalle. Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät Hyvinkään Liikenteen nettisivuilta. Rockfestin Shuttlebussirannekkeella voi käyttää tätä Hyvinkään Liikenteen paikallislinjaa, eli samalla rannekkeella millä pääsee alueelle, pääsee myös uimalalle.

Sveitsin uimala, Teerimäenkatu 6

Hotellit ja muu majoitus

Hyvinkää tarjoaa majoitus mahdollisuuksia moneen makuun! Mikäli mielit kääriytyä Rockfest päivän jälkeen hotellin lakanoihin tai haluat vuokrata kokonaisen asunnon, tutustu Visit Hyvinkään esittelemiin vaihtoehtoihin.

Tapahtumassa mukana