Majoitus

ROCKFEST LEIRINTÄALUEEN LIPUT MYYNNISSÄ TIKETISSÄ!

Rockfestin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä. Leirintäalueella voi majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa, isommassa matkaaja-autossa (esim. bussi), Rockbox-majoitusmökissä tai koko jengin kanssa Rockteltassa.

Jokaiselle majoitustuotteelle on oma lippu, jonka lisäksi asiakkaalla tulee olla sekä leirintäranneke, että festivaaliranneke, joka on voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun asti.

 

 • LEIRINTÄRANNEKE 25€
  Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen.

Karavaanilipulla voi tuoda Rockfestin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin.

Paikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintipaikalle.

 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 105€

Sähköllinen karavaanipaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 65€

 

 

Matkaajalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon, saunan sisältävän matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa matkaajakorttiin.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee saapuessa esittää alkusammutuskalusto järjestyksenvalvojille.

 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 165€ 

  Sähköllinen matkaajapaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU 85€

 • TELTTAPAIKKA 50€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Rockfestin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka. Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin.

 

 • ROCKTELTTA 375€

Rockteltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 6 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.

Toki teltassa saa nukkua yksinkin, sitä emme estä.

Rockteltta sisältää:
– lukon
– pystytyksen ja purun
– erillismaksusta retkisängyt, 20€/kpl

Rocktelttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan parkkipaikat tulee ostaa erikseen tapahtuman parkkialueelta

Rockteltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

 • ROCKBOX 350€

Rockbox-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m.

Rockbox-majoitus sisältää:
– sängyt ja patjat 2 hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen. Ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun.
– lukituksen
– yhden autopaikan parkkialueelta

Rockbox ei sisällä festarilippuja tai leirintälippuja. Rockboxissa ei ole täkkejä, tyynyjä tai petivaatteita, vaan ne tulee tuoda itse mukana.

Rockbox tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Mökille aiheutuneista vahingoista peritään maksu boxin vuokraajalta.

 • KOULUMAJOITUS TO-SU 95€

Sveitsin lukio, Teerimäenkatu 2-4, 05900 Hyvinkää

Sveitsin Lukion koulumajoitustilat sijaitsevat noin 5 kilometrin päässä festarialueesta. Koulumajoituksen ja festarialueen välille on tulossa myöhemmin myyntiin bussiyhteys, ja juna-asemalta on kuljetus majoitukseen torstaina 2.6. sekä paluukyyditys sunnuntaina 5.6.2022.  Suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla. Koulumajoituksessa on suihkut, wc’t ja kahvilapalvelut, omat patjat/makuupussit tms. mukaan. Majoituksen vieressä palvelee Sveitsin Uimala, jonka palvelut ovat käytettävissä majoittujille edulliseen hintaan. Lisätietoa uimalan palveluista ja hinnoista tulossa myöhemmin.

Koulumajoituksen hintaan sisältyy parkkipaikka, joka sijaitsee noin 300 metrin päässä majoituspaikasta. Parkkipaikalle auton jättö omalla vastuulla, ei vartiointia.

Sveitsin lukioon myynnissä vain kolmen päivän majoituspaikkoja, hinta 95€ ajalle to 2.6. klo 12.00 – su 5.6.2022 klo 12.00. Kaikki majoitusliput vaihdetaan majoitusrannekkeeseen. Majoitusranneke on henkilökohtainen ja sitä ei saa poistaa kesken tapahtuman. Majoitusrannekkeella kulku majoitustilaan, ranneke tarkistetaan aina majoitukseen saavuttaessa. Jokaisella majoittujalla on oltava lisäksi Rockfestin lippu koko majoitusajalle.

 • AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 55€

Autopaikkalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden auton (henkilöauto) jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, parkkipaikat on erikseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

 • AUTOPAIKKA PARKKIPAIKALLA: 3 PV 35€, 1 PV 15€

Parkkipaikka-lipulla voi pysäköidä auton Rockfestin parkkipaikalle. Alue sijaitsee festivaalialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su. 1 päivän parkkilipulla aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

Tapahtumassa mukana