TICKETS ON SALE NOW

Majoitus

ROCKFEST CAMPING

Rockfestin leirintäalue on tilapäinen, festivaalikäyttöön rakennettu leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä. Leirintäalueella voi majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa, isommassa matkaaja-autossa (esim. bussi), Rockbox -majoitusmökissä tai koko jengin kanssa Rock-teltassa. Myös glamping rantautuu Rockfestiin, sillä majoitusvaihtoehdoista löytyy myös Premium Rock-teltta! Rockfestin leirintäalue on K-18.

Ensi kesän majoituspaikat Rockfest leirintäalueelle ovat myynnissä nyt. Osta majoituslippusi täältä 

ROCKFEST CAMPING MAJOITUSVAIHTOEHDOT

Jokaisella Rockfestin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla leirintäranneke.

 • LEIRINTÄRANNEKE 25€
  Muistathan majoituspaikan oston yhteydessä napsauttaa ostoskoriin myös leirintärannekkeet kaikille seurueesi jäsenille. Leirintälippu vaihdetaan rannekkeeseen leirinnän sisäänkäynnillä, ja se on henkilökohtainen. Leirintäranneke on voimassa kaikkina kolmena tapahtumapäivänä.

Huomioithan että jokaisella leirinnän asiakkaalla tulee olla myös voimassa oleva Rockfest festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu torstaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • 2 päivän lipulla/rannekkeella (vain pe-la) leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00
 • Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella tai 2 päivän (to-pe) lipulla/rannekkeella ei ole pääsyä Rockfestin leirintäalueille.

 

Karavaanilipulla voi tuoda Rockfestin leirintään karavaanikulkuneuvon (karavaaniauto, karavaanivaunu + vetoauto, retkeilypaku tms). Lippu vaihdetaan paikan päällä karavaanipaikkaa merkitsevään karavaanikorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Karavaanipaikalle mahtuu:
1) auto ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on max. 3 metriä
2) vaunu ja vetoauto
tai
3) vaunu ja kiinteä markiisi tai telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta, jonka syvyys on maksimissaan 3 m. Tällöin vetoauto tulee ajaa erilliselle pysäköintipaikalle.

 • SÄHKÖTÖN KARAVAANILIPPU 80€
 • SÄHKÖLLINEN KARAVAANILIPPU 145€ 

Sähköllinen karavaanipaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 

 

Matkaajalipulla voi tuoda Rockfestin leirintään suurikokoisen matkailuajoneuvon, kuten esimerkiksi linja-auton, matkailubussin, nightlinerin, kuorma-auton, rekasta muutetun matkailuajoneuvon tai muun vastaavan, majoituskäyttöön suunnitellun/muokatun ajoneuvon. Lippu vaihdetaan paikan päällä matkaajapaikkaa merkitsevään matkaajakorttiin, joka tulee asettaa näkyviin tuulilasin sisäpuolelle.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

 • SÄHKÖTÖN MATKAAJALIPPU 100€ 
 • SÄHKÖLLINEN MATKAAJALIPPU 195€

Sähköllinen matkaajapaikka sisältää yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Mikäli haluat saapua Rockfestin leirintäalueelle ajoneuvolla jossa on sauna, tulee sinun ostaa tämä kyseinen majoituslippu. Saapumisesi yhteydessä järjestyksenvalvonta tarkistaa asianmukaisen alkusammutuskaluston ajoneuvostasi ja sijoittaa saunallisen ajoneuvon varatulle paikalle. Näin seurueesi kylpeminen sujuu turvallisissa merkeissä myös festivaalin leirintäalueella.

Paikalle mahtuu kiinteä tai telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, jonka syvyys on max 3 metriä.

 • SAUNALLINEN AJONEUVON PAIKKA 205€

Saunallinen ajoneuvon paikka sisältää myös sähkön. Sähkö kattaa yhden suko-pistorasian, ja se on tarkoitettu vain ajoneuvon oman/kiinteän jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 • TELTTAPAIKKA 55€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan Rockfestin leirintäalueelle. Lippu on telttakohtainen, eli vaikka samassa teltassa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi telttapaikka. Telttapaikkalippu vaihdetaan paikan päällä telttakorttiin, joka tulee kiinnittää omaan telttaan.

Mikäli leiriydyt Rockfestissä erityisen isolla teltalla (esim. puolijoukkueteltta), kerrothan siitä järjestyksenvalvonnalle saapuessasi. Pystymme näin huolehtimaan turvavälien toteutumisesta.

 • ROCK-TELTTA 375€ 

Rockteltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.

Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Toki teltassa saa nukkua yksinkin, mikäli kaipaa omaa rauhaa.

Retkisängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä tulee pystyttää.

ROCKTELTTA sisältää:

 • Koodilla varustetun lukon
 • Pystytyksen ja purun
 • Pyykkinarun
 • Halutessasi erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl

Rocktelttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan parkkipaikat tulee ostaa erikseen tapahtuman parkkialueelta. Voit lunastaa autollesi paikan myös leirintäalueelta, erillisestä lisämaksusta.

Rockteltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

UUTUUS TUOTE!

 • PREMIUM ROCK-TELTTA 590€ 

Haluatko kohottaa viikonlopun festivaalimajoituksesi uudelle tasolle? Nappaa itsellesi PREMIUM ROCK-TELTTA, joka tarjoaa mukavat yöunet festivaalipäivien välillä, aivan tapahtuma-alueen vieressä leirintäalueella.

PREMIUM ROCK-TELTTA sisältää:

 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Koodilla varustetun lukon
 • Parkkipaikan henkilöautolle leirintäalueelta
 • Pyykkinarun, sekä muita festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Aamiaisboxin kahdelle hengelle
 • Rockfest tuotteen

Halutessasi voit majoittua PREMIUM ROCK-TELTASSA myös useamman hengen voimin. Lisähenkilöt erillismaksusta: 150€/hlö. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.

PREMIUM ROCK-TELTTA tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

 • ROCKBOX 375€

ROCKBOX-mökki on kevytrakenteinen, puinen, lukittava majoitusmökki leirintäalueella. Mökin koko on noin 2m x 2m. ROCKBOX:ssa majoitut mukavasti leirintäalueen mahdollisesti vaihtelevissa sääolosuhteissa. Majoite sisältää myös sähkön ja mahdollistaa esimerkiksi puhelimen lataamisen.

ROCKBOX sisältää:

 • sängyt ja patjat kahdelle hengelle
 • pienen jääkaapin sekä pistorasian. Ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun, joten huomioithan sen sähkön käytössäsi.
 • lukituksen
 • halutessasi petivaatteet ja lakanat lisämaksusta, 25€ / kpl

ROCKBOX ei sisällä pysäköintitilaa, vaan parkkipaikat tulee ostaa erikseen tapahtuman parkkialueelta. Voit lunastaa autollesi paikan myös leirintäalueelta, erillisestä lisämaksusta.

ROCKBOX:ssa ei ole täkkejä, tyynyjä tai petivaatteita, vaan ne tulee tuoda itse mukana tai ostaa erillisenä lisäpalveluna.

Majoitus tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Mökille aiheutuneista vahingoista peritään maksu vuokraajalta.

 • AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 55€ 

Autopaikkalipulla voit tuoda Rockfestin leirintään yhden henkilö- tai pakettiauton, jossa säilyttää omaa omaisuuttaan telttailun ja leirinnän aikana. Autopaikkalippu on tarkoitettu leirintäalueella majoittujille, parkkipaikat muille asiakkaille ovat erikseen Rockfestin parkkialueella.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin. Autopaikka oikeuttaa parkkeeraukseen kolmen päivän ajan.

 • MOOTTORIPYÖRÄPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 15€

Moottoripyörälipulla voi tuoda Rockfestin leirintään, teltan viereen tai läheisyyteen yhden moottoripyörän. Moottoripyörälippu vaihdetaan paikan päällä moottoripyöräkorttiin, joka tulee kiinnittää moottoripyörään.

ROCKFEST CAMPING OHJEET, PALVELUT & SAAPUMINEN

Rockfest camping tarjoaa helpon, viihdyttävän ja mukavan vaihtoehdon festivaalin aikaiseen majoittautumiseen. Leirintäalue rakennetaan aivan tapahtuma-alueen viereen. joten siirtyminen keikoille on sujuvaa.

Leirintäalueelle pääsee saapumaan torstaina klo. 12.00 alkaen. Saapumisesta ja alueen kartasra kerromme myöhemmin lisää.

Leirintäalueen palveluihin kuuluu konttisuihkut, wc:t, vesipisteet sekä nuotiopaikat. Päivitämme muista leirinnän oheispalveluista lisää kevään 2023 aikana.

Koulumajoitus

 • KOULUMAJOITUS TO-SU 95€, liput myynnissä nyt tiketissä!

Aseman koulu, Kauppalankatu 8, 05800 Hyvinkää

Aseman koulun koulumajoitustilat sijaitsevat Hyvinkään keskustassa, rautatieaseman vieressä. Keskustasta kulkee non stoppina Rockfestin shuttlebussi, jolla pääset kulkemaan helposti keskustan ja festarialueen väliä. Lisätiedot ja ennakkoliput kuljetuksiin täällä. Suosittelemme saapumaan paikan päälle julkisilla. Koulumajoituksessa on suihkut ja wc’t , omat patjat/makuupussit tms. mukaan. Majoituspaikat jaetaan saapumisjärjestyksessä.

Aseman kouluun on myynnissä vain kolmen päivän majoituspaikkoja, hinta 95€ ajalle to 8.6. klo 12.00 – su 11.6.2022 klo 12.00. Kaikki majoitusliput vaihdetaan majoitusrannekkeeseen. Majoitusranneke on henkilökohtainen ja sitä ei saa poistaa kesken tapahtuman. Majoitusrannekkeella kulku majoitustilaan, ranneke tarkistetaan aina majoitukseen saavuttaessa. Kaikilla majoittujilla tulee olla majoituslipun lisäksi Rockfest -festivaalilippu!

Hotellit ja muu majoitus

Hyvinkää tarjoaa majoitus mahdollisuuksia moneen makuun! Mikäli mielit kääriytyä Rockfest päivän jälkeen hotellin lakanoihin tai haluat vuokrata kokonaisen asunnon, tutustu Visit Hyvinkään esittelemiin vaihtoehtoihin.

Tapahtumassa mukana