⚡ ALLE 2 VIIKKOA ROCKFESTIIN⚡

Palvelut ja tilat

FESTIVAALIALUE

Rockfestin festivaalialueella syödään, juhlitaan ja koetaan elämyksiä keikkojen ohella. Asiakkaita alueella palvelevat niin virallinen Rockfest Store, food cornerin lukuisat ruokakojut, ympäri aluetta levittätytyvät virvokepisteet ja yllätyksellinen tekeminen.

Festivaalin aluekartta julkaistaan myöhemmin.

Sisääntulon yhteydestä löytyy maksullinen narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen.

Tapahtuman löytötavarat viedään narikkaan.

Alueen VIP palveluihin voit tutustua täältä

Alueen Premium sisältöön voit tustua täältä

Varmista asiallinen festarivarustus jo ennakkoon asioimalla verkossa Rockfest Storessa, josta löydät kaikki Rockfest-tuotteet.

Verkkokaupan lisäksi hupparit, t-paidat, kangaskassit ja muut rock-heimolaisen tunnusmerkkinä toimivat tuotteet löytyvät joka festaripäivä Rockfestin ytimessä palvelevasta Rockfest Storesta. Rockfestin omien tuotteiden lisäksi Storesta löytyy tottakai myös bändien merkkarituotteet.

Rockfest Storesta pitää huolta Backstage Rock Shop.

Ostoksille: https://www.backstagerockshop.com/fi/collections/rockfest

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Suosimme lähimaksua tapahtumissamme.

Rockfestissä ei ole käytössä cashless -maksujärjestelmä

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.rockfest.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen tapahtumassa on kielletty, ja voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

VINKKI! Tölkkipantin saat takaisin myös kaikista anniskelupisteistä!

Rockfest on mukana Nelonen Media Liven vastuullisuustyössä. Ohjelman myötä myös Rockfestilla ympäristösertifikaatti Ekokompassi.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy oma roska-astia.

Tapahtuma-alueella kiertää tapahtumasiivous, mutta osallistuthan itsekin talkoisiin ja viet roskasi oikeisiin roskiin.

Leirintäalueella majoittujat: muistakaa sunnuntain Rockin Roskat kampanja – saat sunnuntaina roskapussia vastaan RPS:n limun kotimatkaevääksi. Lisätiedot majoitussivuilta.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Ruoka ja Juoma

Rockfestissä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Royal Grill

Festarit, ystävät, loistofiilis ja hyvä ruoka! Royal Grill on festariruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyvät kuninkaalliset makkaraperunat sekä mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla: liha, kana ja vege. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää Royal Grillin kaikkia herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Makkaraperunat G, L

Kebabsetti G, L

Kanakebabsetti G, L

Seitansetti V, L

Specialsetti L, saatavilla G

 

Burger Street & Burger Beast

Maukkaita artesaaniburgereita ihanilla täytteillä. Kuohkean perunabriossin sisällä nauta- tai vegepihvi sekä maukkaat kastikkeet ja tietenkin tuoreet kasvikset. Nam!

Juustoburger VL, saatavilla G, L

Chiliburger VL, saatavilla G, L

BBQ-pekoniburger VL, saatavilla G, L

Vegeburger VL, saatavilla G, L

 

Street Pitas Food Truck

Street foodia välimerellisellä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja täytettynä kebabilla, kanakebabilla, seitankebabilla tai falafelilla. Raikkaat ja tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Annokset saatavilla myös salaatteina.

Meat kebab L, saatavilla G, M

Kanakebab L, saatavilla G, M

Falafel L, saatavilla G, M, V

Seitankebab L, saatavilla M, V

 

El Mexican

Meksikolaisia makuja burritojen ja nachojen muodossa! Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä: Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Picante Beanit. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera.

Citrus Chicken VL

Chipotle Beef VL

Picante Beanit VL, saatavilla V

Nachot; jauheliha (VL, G), Kana (VL, G)

Nachot & Salsa (sis. juustokastike)

Burritos & Nachos

Butcher’s Hot Dogs

New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmethodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premiumhodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla Aitonakilla, porsaankyljellä tai Vihreät vege pulledilla lisukkeiden kera.

Original L, M

Meat House L, M

Big Bacon L, M

Butcher L, M

Original Veggie L, M, V

 

Fishmarket

Ravintolan kokit loihtivat ahdin antimista vertaansa vailla olevat kala-annokset. Aurajuustolohiateria perunoiden, kauden kasvisten ja talon kastikkeen kera saa veden kielelle. Lohen voi vaihtaa myös herkulliseen Kuusamon muikkuateriaan. Kun kalat näyttävät niin hyville, voi valinta olla vaikea, mutta ei hätää. Tarjolla on myös kalalautanen, johon saat molempia kaloja! Rapeat Fish & Chipsit rouskuvat suussa ja makuelämys on taattu. Annokset valkosipulin tai tartarin kera.

Muikkusetti L

Muikkuateria L

Lohiateria L

Kalalautanen L

Fish & Chips L

 

RAX
Uunituoreita pizzoja, jotka valmistetaan tilauksesta! Rax-rekan valikoimassa on sekä tuttuja suosikkipizzoja että rekan omia pizzauutuuksia.

Pepe

Havaiji

Tonno Aioli

Cheesy Pepperoni

Vöner Nacho

Mozzerella

Carnivore Kebab

Valkosipulileipä Aiolidipillä

 

Kanavaanari

Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kanavaanari tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia hampurilaisen, salaatin ja combolautasen muodossa. Hampurilaisia originaalisti tai mausteisemmin, kevyt kanasalaatti, ja itselle tai jaettavaksi tarkoitetut Fried Chicken Plate ja Double Chicken Box.

Spicy Chicken Burger VL, saatavilla G, L

Original Chicken Burger VL, G, L

Fresh Chicken Salad G, M

Fried Chicken Plate G, M

Double Chicken Box G, M

 

Premium Asian Food
Autenttisia aasialaisia herkkuruokia perinteiseen tapaan. Annokset riisillä tai nuudeleilla, kanan tai tofun kera, raikkaita kasviksia unohtamatta!

Orange Chicken riisin kera L,M

Kana Kung Po; maapähkniöiden, paprikoiden ja riisin kera L,M

Paistettua nuudelia kanalla L,M

Sitruskanaa Kambodzalaisella vivahteella riisin kera G,L

Herkkusieni Tofu Curry-kookoskastikkeella G,L,M,V

Kasvisruokaa kauden vihanneksilla G,L,M,V

 

Ruisherkku

Lisätietoja tulossa pian!

 

Jano? Aina! Muista pitää nestetasapaino kunnossa kaiken rokkaamisen keskellä.

Rockfestin massiiviselta festarialueelta löydät laajan valikoiman virvokkeita lukuisilta anniskelupisteiltä. Festarialueen tarjoiluun kuuluu iso valikoima erikoisoluita, mukana mm. Hyvinkäällä pantua Rockfest -olutta. Valikoimassa myös viinejä ja kuohuvaa eri myyntipisteillä sekä lukuisia drinkki- ja cocktailbaareja.

Myös tänä vuonna festarialueelta löytyy viime vuonna kiitosta saanut, erityinen Zero Zonejosta tarjoillaan alkoholittomia vaihtoehtoja joka makuun: viiniä, siideriä, long drink -juomia sekä oluita. Zero Zonen löydät food courtin välittömästä läheisyydestä.

Rockfest on kokemus kaikille aisteille. 

Tapahtumassa mukana