Palvelut ja tilat

Tapahtuma-alueen kartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Alueella on melko helppo kulkea pyörätuolilla, paikoittain maasto saattaa kuitenkin olla epätasaista. Alue sijaitsee lentokentällä, joten osa-alueesta kiitoradan kohdalla on asfaltoitua kenttää. Alueella on erilliset invavessat.
Tapahtuma-alueella on pyörätuolikorokkeet lavojen yhteydessä. Telttalavassa pyritään järjestämään mahdollisuus päästä katsomaan keikkaa lavan läheisyyteen, tästä tarkennuksia lähempänä tapahtumaa.

Pyörätuolilla liikkuvat, näkövammaiset ja muut ilmeisistä terveydellisistä syistä avustajan tarvitsevat asiakkaat saavat yhden saattajan sisäänpääsyn samalla lipulla. Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Olemme mukana Ystäväkortti-toiminnassa www.ystavankortti.fi. Meillä käy myös vessapassi. Lisätietoa vessapassista täältä.

Lisätietoa esteettömästä saapumisesta tulossa lähempänä tapahtumaa.
Esteettömyysasioissa yhteyttä voi ottaa: festivaalit(at)nelonenmedia.fi

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Sisääntulon yhteydestä löytyy narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen. Lisätietoa narikasta tulossa keväällä 2022.

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.rockfest.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia.

Lisää tietoa tulossa lähempänä tapahtumaa.

Tapahtumassa mukana