TICKETS ON SALE NOW

Palvelut ja tilat

FESTIVAALIALUE

Rockfestin festivaalialueella syödään, juhlitaan ja koetaan elämyksiä keikkojen ohella. Asiakkaita alueella palvelevat niin virallinen Rockfest Store, food cornerin lukuisat ruokakojut, ympäri aluetta levittätytyvät virvokepisteet ja yllätyksellinen tekeminen.

Festivaalin aluekartta julkaistaan myöhemmin.

Sisääntulon yhteydestä löytyy maksullinen narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen.

Tapahtuman löytötavarat viedään narikkaan.

Alueen VIP palveluihin voit tutustua täältä

Alueen Premium sisältöön voit tustua täältä

Varmista asiallinen festarivarustus jo ennakkoon asioimalla verkossa Rockfest Storessa, josta löydät kaikki Rockfest-tuotteet.

Verkkokaupan lisäksi hupparit, t-paidat, kangaskassit ja muut rock-heimolaisen tunnusmerkkinä toimivat tuotteet löytyvät joka festaripäivä Rockfestin ytimessä palvelevasta Rockfest Storesta. Rockfestin omien tuotteiden lisäksi Storesta löytyy tottakai myös bändien merkkarituotteet.

Rockfest Storesta pitää huolta Backstage Rock Shop.

Ostoksille: https://www.backstagerockshop.com/fi/collections/rockfest

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Suosimme lähimaksua tapahtumissamme.

Rockfestissä ei ole käytössä cashless -maksujärjestelmä

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.rockfest.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen tapahtumassa on kielletty, ja voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

VINKKI! Tölkkipantin saat takaisin myös kaikista anniskelupisteistä!

Rockfest on mukana Nelonen Media Liven vastuullisuustyössä. Ohjelman myötä myös Rockfestilla ympäristösertifikaatti Ekokompassi.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy oma roska-astia.

Tapahtuma-alueella kiertää tapahtumasiivous, mutta osallistuthan itsekin talkoisiin ja viet roskasi oikeisiin roskiin.

Leirintäalueella majoittujat: muistakaa sunnuntain Rockin Roskat kampanja – saat sunnuntaina roskapussia vastaan RPS:n limun kotimatkaevääksi. Lisätiedot majoitussivuilta.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Ruoka ja Juoma

Rockfestissä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Julkaisemme lisätietoa Rockfestin ruoka- ja juomatarjonnasta myöhemmin.

Tapahtumassa mukana