See you again in 2023!

Palvelut ja tilat

FESTIVAALIALUE

Rockfestin festivaalialueella syödään, juhlitaan ja koetaan elämyksiä keikkojen ohella. Asiakkaita alueella palvelevat niin virallinen Rockfest Store, food cornerin lukuisat ruokakojut, ympäri aluetta levittätytyvät virvokepisteet ja yllätyksellinen tekeminen.

Sisääntulon yhteydestä löytyy maksullinen narikka, johon voit jättää omaisuuttasi säilytykseen.

Tapahtuman löytötavarat viedään narikkaan.

Alueen VIP palveluihin voit tutustua täältä

Alueen Premium sisältöön voit tustua täältä

Varmista asiallinen festarivarustus jo ennakkoon asioimalla verkossa Rockfest Storessa, josta löydät kaikki Rockfest-tuotteet.

Verkkokaupan lisäksi hupparit, t-paidat, kangaskassit ja muut rock-heimolaisen tunnusmerkkinä toimivat tuotteet löytyvät joka festaripäivä Rockfestin ytimessä palvelevasta Rockfest Storesta. Rockfestin omien tuotteiden lisäksi Storesta löytyy tottakai myös bändien merkkarituotteet.

Rockfest Storesta pitää huolta Backstage Rock Shop.

Ostoksille: https://www.backstagerockshop.com/fi/collections/rockfest

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Suosimme lähimaksua tapahtumissamme.

Festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset kuvaajat ja videokuvaajat.

Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, some-kanavissa sekä nettisivulla www.rockfest.fi. Myös media kuvaa festareilla. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

KIERRÄTYS & YMPÄRISTÖ

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Systemaattinen pullojen ja tölkkien kerääminen tapahtumassa on kielletty, ja voit palauttaa vain omasi tai seurueesi tölkit panttipisteelle. Tölkkipanttia ei voi maksaa drinkkilipulla.

VINKKI! Tölkkipantin saat takaisin myös kaikista anniskelupisteistä!

Rockfest on mukana Nelonen Media Liven vastuullisuustyössä. Ohjelman myötä myös Rockfestilla ympäristösertifikaatti Ekokompassi.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy oma roska-astia.

Tapahtuma-alueella kiertää tapahtumasiivous, mutta osallistuthan itsekin talkoisiin ja viet roskasi oikeisiin roskiin.

Leirintäalueella majoittujat: muistakaa sunnuntain Rockin Roskat kampanja – saat sunnuntaina roskapussia vastaan RPS:n limun kotimatkaevääksi. Lisätiedot majoitussivuilta.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Ruoka ja Juoma

Rockfestissä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja.

Royal Grill
Festarit, ystävät, hyvä fiilis ja hyvä ruoka! Kun kysytään yleisintä ja tunnetuinta tapahtumaruokaa vastaus on usein makkaraperunat. Royal Grill on tapahtumaruokailun kruunaamaton kuningas. Valikoimasta löytyy makkaraperunat ja mahtavat kebabsetit kolmella eri tavalla; lihalla, kanalla tai seitanilla. Asiakkaiden toiveista syntynyt Specialsetti sisältää kaikkia Royal Grillin herkkuja. Tässä annoksessa makua ja kokoa riittää isoon nälkään tai jopa jaettavaksi!

Burger Beast
MMMMRRR!! Poppamiehen Burger Beast Food Truck lyö tiskiin sellaiset burgerit, että juhlinta ei pysähdy ja makuhermot kiittävät. Poppamiehen kastikkeet, perunabriossisämpylä sekä artesaaniburgerin täydentävä Black Angus pihvi tai HK Vihreät Vegepihvi. Valikoimassa klassikoksi muodostunut Juustoburger, tuhti BBQ-pekoniburger, lihaisa Pulled pork burger ja tulisen ystäville Chiliburger. Burgerit saatavilla kasvispihvillä sekä vegaanisina versioina!

Street Pitas Food Truck
Street Foodia välimerellisillä tuulahduksella! Pienleipomon artesaanipitoja Black Angus kebabilla, kanakebabilla, seitankebalilla tai falafefillä. Valitsemasi täytteiden lisäksi tuoreet kasvikset sekä itse tehdyt kastikkeet. Nyt uutuutena Combo, pita valitsemallasi kahdella täytteellä. Annokset saatavilla kevyemmin salaattien muodossa.

El Mexican
Meksikolaisia makuja burritojen ja nachojen muodossa. Suussa sulavat burritot valitsemallasi täytteellä; Citrus Chicken, Chipotle Beef tai Citrus Beanit. Täytteiden lisäksi autenttiset lisukkeet kruunaavat burritohetken. Vaihtoehtoisesti tarjolla rouskuvia nacholautasia lihalla, kanalla tai beanitilla. Nachot tarjoillaan guacamolen, salsan ja juustokastikkeen kera. Isompaan nälkään Combona, burrito + nachot. Vamos!

Butcher’s Hot Dogs
New Yorkin katukeittiöistä inspiroituneita gourmet hodareita. Vuosien saatossa hioutunut menu tuo valikoimaan erilaisia tuunattuja ”kuumia koiria”. Premium hodarit pehmeällä sämpylällä, lihaisalla Aitonakilla, porsaankyljellä tai Vihreät vege pulledilla lisukkeiden kera. Uutuutena kasvisvaihtoehto Original Veggie.

Burger Street
Burger Street tarjoilee maukkaita hamppareita! Perunabriossisämpylä sekä artesaaniburgerin täydentävä Black Angus pihvi tai HK Vihreät Vegepihvi. Valikoimasta löytyy klassikoksi muodostunut Juustoburger, tuhti BBQ-pekoniburger, tulisen ystäville Chiliburger tai kasvisvaihtoehtona Vegeburger!

Fishmarket
Ravintolan kokit loihtivat ahdin antimista vertaansa vailla olevat kala-annokset. Aurajuustolohiateria perunoiden, kauden kasvisten ja talon kastikkeen kera saa veden kielelle. Lohen voi vaihtaa myös herkulliseen Kuusamon muikkuateriaan. Kun kalat näyttävät niin hyville voi valinta olla vaikea, mutta ei hätää. Tarjolla on myös kalalautanen, johon saat molempia kaloja! Rapeat Fish & Chipsit rouskuvat suussa ja makuelämys on taattu. Annokset valkosipulin tai tartarin kera.

RAX
Uunituoreita pizzoja, jotka valmistetaan tilauksesta! Rax-rekan valikoimassa on sekä tuttuja suosikkipizzoja, että rekan omia pizzauutuuksia.

Kanavaanari
Kanaruuan ystäville ilmoitus! Kanavaanari tarjoaa 100 % kotimaisten Kariniemen kanatuotteiden ympärille rakennettuja annoksia. Maukas kanahampurilainen Originaalina tai siipikastikkeella höystettynä. Kevyempää ruokaa saatavilla raikkaan kanasalaatin muodossa. Fried Chicken Plate sisältää kaikkia kanatuotteita ja ranskalaisia. Fried Chicken Plate on saatavana myös isompana jaettavana kokona.

Premium Asian Food
Autenttisia aasialaisia herkkuruokia perinteiseen tapaan. Annokset riisillä tai nuudeleilla, kanan tai tofun kera, kasviksia unohtamatta!

Jano? AINA!

Muista pitää nestetasapaino kunnossa kaiken rokkaamisen keskellä.

Koko Rockfest on anniskelualuetta, joten Rockfestistä löydät totuttuun tapaan valikoimaa virvokkeita ympäri festarialueen anniskelupisteitä. Festarialueelta löytyy myös iso valikoima erikoisoluita, kuten esimerkiksi Radio Rockin omaa olutta!  Valikoimassa myös viinejä ja kuohuvaa eri myyntipisteillä sekä lukuisia drinkki- ja coctailbaareja.

Erikoisuutena tänä vuonna festarialueelta löytyy erityinen Zero Zone food courtin läheisyydessä, josta tarjoillaan alkoholittomia vaihtoehtoja joka makuun: viiniä, siideriä, long drink -juomia sekä oluita.

Tapahtumassa mukana