Palvelut ja tilat

LISÄTIETOA ROCKFEST 2024 TULOSSA TALVEN AIKANA!

Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Suosimme lähimaksua tapahtumissamme.

Rockfestissä ei ole käytössä cashless -maksujärjestelmä

Tapahtuman festarialueella ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman viralliset valo- ja videokuvaajat. Tapahtumassa kuvattua materiaalia voidaan käyttää kaupallisiin tarkoituksiin – markkinointi, sosiaalinen media ja nettisivut – Nelonen Media Liven tapahtumien yhteydessä. Vältäthän valo- ja videokuvaajia tai pyydät, etteivät he kuvaa sinua, jos et halua että sinua kuvataan. Kiitos yhteistyöstä.

Myös media kuvaa festareilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

Esitysten videokuvaaminen, äänittäminen sekä kaupallinen kuvaaminen on kiellettyä ilman erityistä kuvauslupaa, jonka myöntää festivaaliorganisaatio tapauskohtaisesti akkreditoinnin kautta. Järjestelmäkamerat ja siihen rinnastettavat kuvausvälineet tarvitsevat erillisen kuvausluvan. Kaikissa taltioinneissa toimitaan tekijänoikeuslain ja säädösten mukaisesti. Normaalien festivaalimuistoja lisäävien valokuvien ottaminen kännykällä ja pokkarilla on sallittua ja suositeltavaa.

Festivaalin aikana löytötavaroita voit kysyä narikasta.

Löytötavarat toimitetaan Suomen Löytötavarapalvelulle seuraavana tapahtuman jälkeisenä arkipäivänä.

Rockfest on mukana Nelonen Media Liven vastuullisuustyössä. Ohjelman myötä myös Rockfestilla ympäristösertifikaatti Ekokompassi.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte.

Tapahtuma-alueella kiertää tapahtumasiivous, mutta osallistuthan itsekin talkoisiin ja viet roskasi oikeisiin roskiin.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Tapahtumassa mukana