Liput ja sisäänpääsy

Rockfestin festariliput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja Lippupisteessä.

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. On suuri riski ostaa lippuja muilta myyjiltä. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ
Sisäänpääsyn festivaalialueelle ja VIP-sisääntulokaistan, VIP-passin ja rannekkeen, Herkullinen menu, VIP-alueen josta hyvät näkymät molemmille lavoille ja omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat, oheisohjelmaa.

PREMIUM-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ
Sisäänpääsyn festivaalialueelle ja sisääntulokaistan, passin ja rannekkeen, Premium-alueen josta hyvät näkymät päälavalle ja omat anniskelupalvelut sekä wc-tilat, oheisohjelmaa.

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 Rockfestiin sellaisenaan! Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi Rockfest-lipulla ensi vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Rockfestiin.
Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa 2022 Rockfestissä vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle Rockfestiin 2022 perjantaina 3.6.
Päiväkohtaiset ja 2pv liput voi myös vaihtaa jollekin toiselle päivälle 30.11. mennessä. Katso alta lippukauppakohtaiset ohjeet lippuvaihtoon tai -palautukseen.

TIKETTI:
Lipun vaihto: Käytä lippujen vaihtoon verkkosivuiltamme löytyvää lomaketta www.tiketti.fi/paivitalippuja.
Syötä lomakkeelle 13-numeroinen lippukoodisi sekä yhteystietosi ja valitse haluamasi uusi lippu.
Lähetettyäsi lomakkeen saat uuden pdf-lipun sähköpostiisi. Vaihto on maksuton.
Lipun palautus: Lipun voi halutessaan myös palauttaa tai vaihtaa samanarvoiseen Nelonen Media Live –lahjakorttiin 30.11 mennessä. Lippujen palauttaminen tulee tehdä osoitteessa www.tiketti.fi/palautalippuja. Lomakkeella voit valita hyvityksen Nelonen Media Liven lahjakorttina.
Peruutetun/siirretyn tapahtuman lipun palautuksissa pidätämme lippukohtaisen käsittelymaksun.

LIPPU.fi:
Lipun vaihto: Mikäli haluat vaihtaa päivälippusi toiselle päivälle, lähetäthän viestiä otsikolla ”Lippuvaihto Rockfest” osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi. Kerro viestissä tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilausnumeroa, toimitathan meille kuvan lipustasi.
Lipun palautus: Sinulla on myös mahdollisuus hakea rahan palautusta tai vaihtoa lahjakorttiin linkin web.lippu.fi/palautus/ kautta. Lippujen vaihdot tai palautukset on tehtävä 30.11.2021 mennessä.
Lippukaupat palauttavat lipunhinnan, josta on vähennetty käsittely- ja mahdolliset toimitusmaksut.

Tapahtuma on K-18.

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana