See you again in 2023!

Liput ja sisäänpääsy

ROCKFEST 2023 BLIND BIRD JA LATE BIRD -LIPUT LOPPUUNMYYTY!

Tiedotamme Rockfestin some-kanavissa, kun lippuja tulee jälleen myyntiin.

Kerromme sinulle kun Rockfest 2023 liput tulevat myyntiin, pysy kuulolla!

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. Lippujen ostaminen muilta kuin virallisilta myyjiltä on suuri riski. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa. <br><br>Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

Katso lisää täältä.

PREMIUM-LIPPU SISÄLTÄÄ:
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä Premium-alueelle, josta on näkymä päälavalle. Premium alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. Premium-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Ranneke on henkilökohtainen eikä sitä voi vaihtaa tai luovuttaa toiselle henkilölle kesken tapahtuman. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteissä. Näin pyrimme välttämään jonoja sisäänkäynnin luona.

Ranneke mahdollistaa väliaikaisen poistumisen alueelta. Ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle. Ranneke kiinnitetään aina asiakkaan käteen suoraan, sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä.

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita.

Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan vaihtotilanteessa myös VIP-passin/Premium-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja/Premium-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle. Myös Premium-asiakkaalla tulee aina olla sekä Premium-ranneke että Premium-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan.

Rockfestin ennakkorannekkeenvaihtopaikat sijaitseva Kirjastoaukiolla sekä Kauppakeskus Willan sillalla. Ennakkorannekkeenvaihdot ovat auki seuraavasti:

KAUPPAKESKUS WILLA

Tiistai 31.5. 10:00 – 18:00
Keskiviikko 1.6. 10:00 – 19:00
Torstai 2.6. 10:00 – 19:00
Perjantai 3.6. 10:00 – 19:00

KIRJASTOAUKIO

Keskiviikko 1.6. 10:00 – 18:00
Torstai 2.6. 10:00 – 19:00
Perjantai 3.6. 10:00 – 19:00
Lauantai 4.6. 10:00 – 16:00

Ennakkoon vaihdamme:
Tiistaina, Keskiviikkona ja Torstaina: 3 päivää, 2 päivää to-pe sekä torstai-rannekkeita.
Perjantaina vaihdamme: 3 päivää, 2 päivää to-pe, 2 päivää pe-la sekä perjantai-rannekkeita.
Lauantaina vaihdamme 3 päivää, 2 päivää pe-la ja lauantai-rannekkeita.

HUOM!
Lippu.fi:stä ostetut liput näkyvät järjestelmissämme ennakkovaihdon aikana vuorokauden viiveellä.Tämän vuoksi vaihtoajoissa on hieman poikkeuksia:
Tiistaina 30.5. ostetut Lippu.fi:n liput voidaan vaihtaa vasta Keskiviikkona 1.6. yllä olevin ehdoin.
Keskiviikkona 1.6. ostetut Lippu.fi:n liput voidaan vaihtaa vasta Torstaina 2.6. yllä olevin ehdoin.

Tapahtuma on K-18.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tapahtuman ikärajaa noudatetaan festivaalialueella, leirintäalueella ja tapahtuman lähiympäristössä.

Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin. 

Vuodelle 2020 tai 2021 ostetut liput käyvät vuoden 2022 Rockfestiin sellaisenaan! Jos siis haluat osallistua jo ostamallasi Rockfest-lipulla tämän vuoden tapahtumaan, tämä ei vaadi sinulta mitään toimenpiteitä. Pääset voimassaolevalla lipulla sisään 2022 Rockfestiin.

Huom! Päivälippu tai kahden päivän lippu on voimassa 2022 Rockfestissä vain lipun osoittamana / osoittamina päivinä. Esimerkiksi jos sinulla on 2020 tai 2021 perjantain päivälippu, pääset lipulla sisälle Rockfestiin 2022 perjantaina 3.6. Lippujen vaihtomahdollisuus on umpeutunut.

Mikäli et pääsekään osallistumaan Rockfestiin, on lipun turvallinen myynti mahdollista Tiketin ja Lippu.fin jälleenmyyntikanavissa. Voit myydä lippusi alkuperäisen ostopaikan mukaan joko  Tiketin LiputOn – tai Lippu.fin FanSALE -palvelussa.

Lippuja ei voi siirtää, vaihtaa tai palauttaa muuta kuin tapahtuman siirtyessä tai peruuntuessa.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla. Myös tapahtumassa voi lipun ostaa paikan päällä tietyillä kulttuuriseteleillä, mikäli tapahtuman lippuja on vielä jäljellä.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana