⚡ ENSI VIIKOLLA ROCKFEST⚡

Liput ja sisäänpääsy

ROCKFEST 2023 LIPUT OVAT MYYNNISSÄ NYT TIKETISSÄ JA LIPPUPISTEESSÄ!

Rockfest 2023 liput ovat myynnissä NYT!

Tapahtuman viralliset lipunmyyjät ovat Tiketti ja Lippupiste. Lippujen ostaminen muilta kuin virallisilta myyjiltä on suuri riski. Lippuväärennöksellä ei pääse sisään tapahtumaan, vaikka lipun olisi hankkinut hyvässä uskossa.

Kaikki liput luetaan elektronisesti porteilla. Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata. Lippuja myydään myös portilta, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

Festivaaliranneke on henkilökohtainen eikä sitä saa poistaa tapahtuman aikana. Kadonneita tai katkenneita rannekkeita ei vaihdeta uuteen.

VIP-LIPPU (K-18) SISÄLTÄÄ
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

Katso lisää täältä.

PREMIUM-LIPPU SISÄLTÄÄ:
Sisäänpääsyn festivaalialueelle sekä Premium-alueelle, josta on näkymä päälavalle. Premium alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. Premium-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun. Katso lisää täältä

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi sisäänkäynnin luona olevassa rannekkeenvaihtopisteessä tai ennakkorannekkeenvaihtopisteessä. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi check in -pisteellä. Suosittelemme vaihtamaan rannekkeet ennakkoon ennakkorannekkeenvaihtopisteessä, jolloin pääsysi tapahtuma-alueelle sujuvoituu. Ennakkorannekkeenvaihto- ja rannekkeenvaihtopisteiden aukioloajat ja sijainnit löytyvät alta.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tarkistathan vaihtotilanteessa myös VIP-passin/Premium-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja/Premium-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle. Myös Premium-asiakkaalla tulee aina olla sekä Premium-ranneke että Premium-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan.

Rockfestin ennakkorannekkeenvaihtopaikat sijaitsevat The Riff-rokkibaarissa Helsingissä ja Kirjastoaukiolla sekä Kauppakeskus Willan sillalla Hyvinkäällä.

Ennakkoon vaihdamme lippuja rannekkeisiin seuraavasti

 • maanantaista torstaihin: 3 päivää, 2 päivää to-pe sekä torstai-rannekkeita
 • perjantaina: 3 päivää, 2 päivää to-pe, 2 päivää pe-la sekä perjantai-rannekkeita
 • lauantaina: 3 päivää, 2 päivää pe-la ja lauantai-rannekkeita

Huomioithan siis, että et voi vaihtaa esimerkiksi 2 päivän perjantai-lauantai lippua ennakkoon kuin vasta perjantaina.

THE RIFF, HELSINKI

Maanantai 5.6. klo 12:00 – 20:00
Tiistai 6.6. klo 12:00 – 20:00
Keskiviikko 7.6. klo 12:00 – 20:00
Torstai 8.6. klo 12:00 – 20:00

KAUPPAKESKUS WILLA, HYVINKÄÄ

Tiistai 6.6. klo 10:00 – 18:00
Keskiviikko 7.6. klo 10:00 – 18:00
Torstai 8.6. klo 10:00 – 18:00
Perjantai 9.6. klo 10:00 – 18:00
Lauantai 10.6. klo 10:00 – 18:00

KIRJASTOAUKIO, HYVINKÄÄ

Torstai 8.6. klo 14:00 – 20:00
Perjantai 9.6. klo 13:00 – 20:00
Lauantai 10.6. klo 13:00 – 18:00

Mikäli et pääse vaihtamaan rannekettasi ennakkoon palvelee rannekkeenvaihtomme sinua tapahtuma-alueen porteilla.

TAPAHTUMA-ALUEEN PORTIT, HYVINKÄÄ

Torstai 8.6. klo 14:30 – 02:00
Perjantai 9.6. klo 13:30 – 02:00
Lauantai 10.6. klo 13:30 – 02:00

Tapahtuma on K-18.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tapahtuman ikärajaa noudatetaan festivaalialueella, leirintäalueella ja tapahtuman lähiympäristössä.

Mikäli ikää ei voida todentaa, evätään henkilöltä pääsy alueelle, vaikka hänellä olisi pääsylippu tapahtumaan. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin. Tällaisissa tilanteissa lipusta ei makseta rahoja takaisin. 

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla. Myös tapahtumassa voi lipun ostaa paikan päällä tietyillä kulttuuriseteleillä, mikäli tapahtuman lippuja on vielä jäljellä.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käytvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

We Willa Rock You!

Kauppakeskus Willa Hyvinkään keskustassa rokkaa Rockfestin mukana tarjoten rock-kansalle sekä kaikille itsensä sellaiseksi tunteville rentoa rock-ohjelmaa sekä kaiken, mitä Suomen festarikesässä tarvitaan. Willan liikkeistä ja ravintoloista saa Rockfest-rannekkeella tuntuvia etuja. Katso ohjelma ja tarjoukset kauppakeskus Willan kampanjasivulta.

 

Rockfest-rannekkeella maksutta museokeskus Taikaan!

Rockfest-rannekkeella museokeskus Taikaan vapaa pääsy 8.–11.6. Esillä Mäntymetsän katveessa – Hyvinkään parantola 1896–1939 ja Solbo – taiteilijatalo Hyvinkäällä -näyttelyt.

Museokeskus Taika avoinna to–pe 8.–9.6. klo 11.00–16.00 ja la–su 10.–11.6. klo 11–17. Hevinkää-myyntipiste museokeskuksen edessä to–pe 8.–9.6. klo 13–16.

Museokeskus Taika, Hämeenkatu 3D

 

Sveitsin uimalaan Rockfest-rannekkeella tarjoushintaan!

Viihtyisä Sveitsin uimala on yksi Suomen parhaista ja monipuolisimmista virkistys- ja ajanviettopaikoista. Uimalassa on kaksi 25 metrin allasta, jossa toisessa hyppytorni. Lisäksi lasten allas, monitoimiallas, hierontapisteitä, poreallas, vesiliukumäki ja saunat. Uimalan asiakkaita ja kaikkia alueen liikkujia palvelee Café Kupla. Ulkouimalassa on käytettävissä kahdeksanratainen 50 metrin allas, hyppyallas, lasten allas, terassikatsomo ja laajat auringonottoalueet sekä leikkipuisto perheen pienimmille.

Rockfestin rannekkeella pääsee vierailemaan uimalassa 4 euron hintaan.

Aukioloajat löydät Sveitsin uimalan sivuilta.

 

Etu Aseman koululla majoittujille

Aseman koululla majoittuvat pääsevät ilmaiseksi Sveitsin uimalaan. Aseman koululta pääsee paikallisliikenteen linjalla 6 uimalalle. Paikallisliikenteen aikataulut löytyvät Hyvinkään Liikenteen nettisivuilta. Rockfestin Shuttlebussirannekkeella voi käyttää tätä Hyvinkään Liikenteen paikallislinjaa, eli samalla rannekkeella millä pääsee alueelle, pääsee myös uimalalle.

Sveitsin uimala, Teerimäenkatu 6

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana