Rockfest avaa festarikesän ensi viikolla – liput myytäneen loppuun jo ennakkoon 

Ensimmäiset festarirekat ovat saapuneet Hyvinkään Lentokentälle ja Suomen suurimman rockfestivaalin rakennustyöt on aloitettu. Ensi viikon torstaina kutsuu kesän ensimmäinen festaripitti, kun  Rockfest järjestetään Hyvinkään lentokentällä ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2019. Tänä vuonna juhlitaan livenä Iron Maidenin johdolla. 

Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-4.6. järjestettävässä Rockfestissä esiintyy kaiken kaikkiaan 35 yhtyettä, joista peräti 17 on ulkomaalaisia bändejä. Festarikattaus raikaa kolmelta lavalta. Lauantaina Rockfestin lavalle nousee yli 100 miljoonaa levyä myynyt, suomalaisten suosikkiyhtye ja todellinen rock-ikoni Iron Maiden. Kolmen päivän aikana esiintyjinä ovat mm. saksalainen hard rock -mammutti Scorpions, jenkkiyhtye Megadeth, skottikolmikko Biffy Clyro, elektronista rockia tarjoileva Bring Me The Horizon, yksi modernin metallin isoimmista nimistä Heaven Shall Burn ja Behemoth-solistin tuore yhtye Me And That Man, joka nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa. Kotimaisista alan tekijöistä Rockfestissä esiintyvät muun muassa Nightwish, jonka torstain Main Stagen ohjelman päättävä show kannattaa katsoa loppuun asti sekä Lost Society, Amorphis ja pari viikkoa sitten peräti kuudella Emma-palkinnolla palkittu Blind Channel

Raskaaseen rokkiin ja metalliin omistautuneen festivaalin liput ovat liikkuneet vilkkaasti. Esimerkiksi 3 päivän VIP- ja Premium -liput ovat jo loppuunmyydyt. Tämän hetken ennusteen mukaan kolmen päivän festariliput tullaan myymään loppuun tämän viikon sunnuntaihin mennessä. Myös lauantain päivälipuista on jo 85% myyty loppuun. Joten jos haluaa tämän vuoden Rockfesteille, on toimittava nopeasti. 

Rockfestin monipuoliseen alueohjelmaan, majoitusmahdollisuuksiin sekä ruoka- ja juomatarjontaan kannattaa tutustua tapahtuman nettisivuilla, festarista on ennakkotietoa Rockfestin nettisivuilla laajasti. Rockfest järjestetään hyvien kulkuyhteyksien päästä Hyvinkään lentokentällä, jonne on helppo saapua sekä julkisella liikenteellä että omilla kyydeillä. Jos saavut Hyvinkään keskustaan julkisilla myös festaribussi kuljettaa festarialueelle Hyvinkään keskustasta. Kaikkiaan tapahtumaan odotetaan saapuvan kolmen päivänä aikana jopa 60 000 vierasta. Tapahtuma on K18. Rockfestin järjestää Nelonen Media Live. 

Tapahtumassa mukana