Rockfest tarjoilee vastuullisen rock–elämyksen

Meille on tärkeää, että kaikki voivat rokata festarilla turvallisesti, täysin omana itsenään ja ympäristöystävällisesti. Siksi Rockfest tekee jatkuvasti töitä entistä vastuullisemman rockin puolesta.  

Rockfestissa jokainen saa olla oma itsensä ja tulla sellaisena kuin on.  Festivaali on syrjintävapaa vyöhyke, jossa ei hyväksytä syrjintää tai minkäänlaista kommentointia, joka liittyy esimerkiksi sukupuoleen, etniseen ryhmään, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautumiseen, sosioekonomiseen taustaan tai ihan vaikka vain olemukseen. ​Pidä sinäkin siis huolta, että kaikki voivat nauttia festaroinnista täysillä, omana itsenään ja omalla tavallaan.  

Rockfest tulee julkaisemaan oman food line upin. Food line upissa kiinnitetään huomiota erityisesti ruuan ja juoman alkuperään, ja pyrimme löytämään ruokaan liittyvät ratkaisut ja toimijat mahdollisimman läheltä. 

Rockfest on turvallinen ja helposti lähestyttävä rockfestivaali, jossa pinnat, pöydät ja vessat ovat puhtaana jokaisessa lippuluokassa. Tapahtuman hygieniasta ja yleissiisteydestä huolehditaan ammattitaidolla. Tapahtuman roskat kerätään Rocksis –kierrätyspisteisiin, joihin jokainen osaa lajitella roskansa helposti.  

Tapahtumassa mukana