Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna -Kovat odotukset 2022 vuodelle

Kuva: Rockfest 2019, kuvaaja: Julius Konttinen

Suomen suurinta rockfestivaalia Rockfestiä ei järjestetä tänä vuonna. Festivaalia piti juhlia Tampereen Ratinan stadionilla ja Ratinanniemen tapahtumapuistossa 10.-12. kesäkuuta. Yleisön, artistien ja henkilökunnan turvallisuuden takaamiseksi peruutuspäätös oli tapahtumajärjestäjä Nelonen Media Liven mukaan välttämätön.

”On vedettävä syvään henkeä ja tehtävä raskas päätös Rockfestin siirtymisestä vuodella – jo toistamiseen”, toimitusjohtaja Anssi Nevalainen kommentoi. Seurasimme tilannetta ja kartoitimme erilaisia vaihtoehtoja Rockfestin järjestämiseksi turvallisesti ja vastuullisesti viranomaisten rajoitukset huomioiden. Tässä kohtaa kevättä joudumme massiivisen, runsaasti kansainvälisiä artisteja sisältävän festivaaliohjelmistotuotannon osalta kääntämään katseet suoraan kesään 2022.”

Rockfestin pääesiintyjiä tänä kesänä olisivat olleet Scorpions, Sabaton, Nightwish sekä Megadeth.

Vuoden 2022 Rockfestin ohjelmaa julkaistaan ennen kesää


Rockfest 2022 ohjelmasuunnittelu on hyvässä vauhdissa ja ohjelmajulkaisuja on luvassa lähiaikoina vielä ennen kesää.

”Luvassa on isoja julkistusuutisia, joten jo hankitut liput kannattaa ehdottomasti säilyttää ja hyödyntää ensi vuoden Rockfestissä”, tuotantopäällikkö Sarianna Matikainen vinkkaa.

Uskollinen Rockfest-yleisö on säilyttänyt jo 2019 ostettuja lippujaan ja suurin osa lipuista on yhä asiakkailla tallessa. ”Jo tälle vuodelle asiakkaat säilyttivät Rockfestin lippuja hyvin. Tästä kiitoksena haluammekin julkaista vuoden 2022 ohjelmaa mahdollisimman pian. Liput ovat odottamassa sitä hetkeä, kun portit avautuvat ja pääsemme kaikki yhdessä nauttimaan musiikista niin kuin kuuluukin – livenä”, Matikainen sanoo.

Vuoden 2021 Rockfest-liput käyvät sellaisenaan ensi vuoden tapahtumaan. Lipun säilytyspäätöksellä ei ole kiire, sen voi halutessaan tehdä vasta vuoden 2022 ohjelmajulkistuksen jälkeen.

Rockfestin nettisivuilta löytyy vastauksia useimmin kysyttyihin kysymyksiin, www.rockfest.fi/ukk.

Tapahtumassa mukana