Rockfestin ensimmäiset nimet julki: Def Leppard ja Mötley Crüe Suomen suurimman rock-festivaalin perjantain pääesiintyjiksi

  • Rockfest järjestetään mittavissa puitteissa Hyvinkään lentokentällä 8.-10. kesäkuuta 2023
  • Lipunmyynti alkaa maanantaina 24.10. klo 9.00

Rockfest järjestetään suurempana kuin koskaan Hyvinkään lentokentällä torstaista lauantaihin 8.-10.6.2023.  Tulevan kesän festivaalijärjestelyt ovat täydessä vauhdissa. 

Suomen suurin rock-festivaali on kiinnittänyt perjantain pääesiintyjikseen brittiläisen hardrock-legendan ja maailmanlaajuisesti yhden eniten levyjä myyneen yhtyeen Def Leppardin sekä amerikkalaisen rock-ikonin, Vince Neilin, Tommy Leen, Nikki Sixxin ja Mick Marsin tähdittämän Mötley Crüen

The World Tour -yhteiskiertueella kiertävän parivaljakon lisäksi Rockfestissä esiintyvät soolouraa tekevä ja alkuvuodesta debyyttialbuminsa julkaiseva HIM-keulakuva Ville Valon VV-yhtye, jenkkiläisen stoner rockin lippulaivabändi Monster Magnet, Euroopan ja Yhdysvaltojen lavoja kiertävä kotimainen Beast in Black, proge- ja thrash-metallia yhdistelevä Stam1na, goottirockarit The 69 Eyes, suomalaisen rockin peruskallioPopeda, amerikkalainen metalcore-yhtye Escape the Fate, rock-legenda Michael Monroe ja progerock-yhtyeVon Hertzen Brothers. Arvostettu Classic Rock -lehti nosti kesällä Monroen ja Von Hertzen Brothersien alkuvuonna julkaistut albumit 40 parhaan albumin joukkoon.

Rockfestin torstain ja lauantain pääesiintyjät julkaistaan myöhemmin. Lisää esiintyjäjulkistuksia on luvassa ensi kevääseen saakka. Viime kesänä tapahtumassa esiintyi 35 yhtyettä.

”Suomen suurimpana rockfestivaalina Rockfestin kokonaiskattaus tulee olemaan sen mukainen. Kolmena päivänä kolmella lavalla tulee olemaan tarjolla jättiannos rockia koko lajin laajuudessa ja kirjossa!”, lupaa promoottori Janne Tamminen.

Rockfest-kävijöiltä erinomaista palautetta tapahtumasta

Rockfest teetti kävijätutkimuksen, johon vastasi yli 5000 kesällä 2022 Rockfestissä vieraillutta festarikävijää. Kyselyssä festari sai historiansa parhaat asiakastyytyväisyystulokset, kokonaisarvosanan ollessa 4,21 asteikoilla nollasta viiteen. Erityisen tyytyväisiä asiakkaat olivat asiakaspalveluun ja saapumisen sujuvuuteen. Positiivista palautetta saivat myös toimivat järjestelyt, tilava alue, saniteettitilojen määrä, ruokatarjonta ja kiinnostavat esiintyjät. Kaikkea saatua palautetta tullaan hyödyntämään Rockfest 2023:n toteuttamisessa.

”Rockfest teki äänekkään ja näyttävän paluun Hyvinkään Lentokentälle kesäkuussa 2022 ja tapahtuma otettiin upeasti vastaan. Yleisö tekee Rockfestin, minkä vuoksi tapahtumasta saadut erinomaiset asiakaspalautteet lämmittivät koko tuotantotiimin mieltä. Kokemusten ja palautteiden pohjalta on hyvä lähteä kehittämään ja uudistamaan ensi vuoden tapahtumaa entistäkin paremmaksi. Panostamme edelleen toimiviin palveluihin ja sujuvaan saapumiseen, jotta rokkikansa voi keskittyä olennaiseen”, kommentoi tuotantopäällikkö Krista Heinonen.

Lipunmyynti alkaa maanantaina 24.10.

Festivaalin lipunmyynti alkaa Tiketissä ja Lippupisteessä maanantaina 24.10. klo 9.00.  Kolmen päivän ja VIP-lippujen lisäksi myyntiin tulevat myös kysytyt päiväliput. Hinnat ovat voimassa 31.12.2022 saakka.

Viime kesän festivaalin jälkeen myyntiin saapuneet Blind Bird – ja Late Blind Bird -liput myytiin hetkessä loppuun. Karavaani- ja leirintäpaikkojen sekä tapahtuman omien fanituotteiden myynti alkaa ennen joulua. 

ROCKFEST 8.-10.6.2023, Hyvinkää

Esiintyjät: Def Leppard, Mötley Crüe, VV, Monster Magnet, Beast in Black, Stam1na, The 69 Eyes, Popeda, Escape the Fate, Michael Monroe, Von Hertzen Brothers

Liput: 
3 pv 199e
2 pv (to-pe) 165e
2 pv (pe-la) 165e
1 pv (to/pe/la) 119e

Premium-liput:
3 pv 285e
1 pv (to/pe/la) 155e
Sisäänpääsy festivaalialueelle sekä Premium-alueelle, josta on näkymä päälavalle. Premium alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. Premium-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

VIP-liput:
3 pv 369e
1 pv (to/pe/la) 175e

Sisäänpääsy festivaalialueelle sekä VIP-alueelle, josta on näkymä päälavalle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat VIP-hostit, omat anniskelupisteet sekä wc-tilat. VIP-lippuun kuuluu yksi ruokailu per päivä. VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi, ja se sisältää narikkapalvelun.

Lipunmyynti: 
Tiketti ja Lippu.fi

Pressikuvia: https://festareille.kuvat.fi/kuvat/FESTARIT%20-%20MEDIALLE/Festivaalikuvat%20medialle%202022/Rockfest%202022/

Ikäraja: K-18 

www.rockfest.fi
@therockfest #rockfest

Lisätiedot:
Nelonen Media Live, tuotantopäällikkö Krista Heinonen, +358 40 778 2222, krista.heinonen@nelonenmedia.fi

Nelonen Media Live, promoottori Janne Tamminen, +358 40 058 8510 janne.tamminen@nelonenmedia.fi
ProPromotion, tiedottaja Taija Holm, +358 40 748 3435, taija@propromotion.fiNelonen Media Live on tapahtumatuotantoon erikoistunut yritys, joka tuottaa tapahtumia, festivaaleja ja konsertteja eri puolella Suomea. Nelonen Media Liven tuottamia festivaaleja ovat mm. Rockfest, Himos Juhannus, Iskelmä Festivaali, Suomipop Festivaalit Jyväskylässä ja Oulussa sekä Kuopiorock -festivaali. Nelonen Media Live on osa Sanoma-konsernia

Tapahtumassa mukana