ROCKFESTIN LEIRINTÄINFO – EDIT: LEIRINTÄ SOLD OUT

Rockfestiin on rakennettu massiivinen leirintäalue, joka sijaitsee aivan festivaalialueen vieressä. Leirintäalueella voi majoittua teltassa, karavaaniautossa tai -vaunussa, isommassa matkaaja-autossa (esim. bussi), Rockbox-majoitusmökissä tai koko jengin kanssa Rockteltassa. Seuraavaksi tärkeää infoa kaikille Rockfestissä leiriytyjille!

Rockfestin leirintä on loppuunmyyty. Jos yövyt kaverin teltassa tai vaunussa tai sinulla on muu majoituspaikka, mutta et ole vielä ostanut leirintälippua, leirintälippu myydään sinulle vielä leirinnän portilla saapuessasi sisään.

SAAPUMINEN
Leirintä aukeaa torstaina 2.6. klo. 12. Otathan leirintään saapuessasi esille kaikki ostamasi tapahtumaliput ruuhkan minimoimiseksi. Paikat jaetaan tulojärjestyksessä, joten jos toiveissa on päästä kaverin viereen, saavuttehan paikalle samaan aikaan.
Autolla leirintäalueelle saavutaan Rockfestin Main Gaten kautta. Opasteet ja liikenteenohjaajat neuvovat oikeaan paikkaan.
Rockfest Shuttle Bussilla leirintäalueelle tulevat jäävät pois leirintäalueen Niinistönkadun puoleisessa päädyssä sijaitsevalla pysäkillä.
Huomioithan, että jokaisella torstaina majoittumaan saapuvalla tulee olla ostettuna myös kolmen päivän Rockfest lippu. Kahden päivän lipulla pääsee karavaanialueelle vain pe-su ja yhden päivän lipulla la-su. Myös alueella vierailijoilla tulee olla voimassa olevat rannekkeet.
Lisää tietoa Rockfestiin saapumisesta löydät täältä

PALVELUT
Leirintäalueella mm. nämä palvelut: suihkut, WC:t, Saunarekan saunakylä, BBQ Route 6 ruokarekka, Camp Bar sekä Rockfest Main Camping Gate luona palveleva kioski, jossa onnistuu esim. puhelimen lataus.

OHJELMA
Leirintäalueella on päivittäin ohjelmaa, kuten tietokilpailua ja Rokki painia. Tarkemmat infot löydät Rockfestin nettisivuilta!

SIISTEYS
Pidetään Rockfest siistinä. Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Sunnuntaina Rockin Roska –tempaus tarjoaa Main Camping Gate portilla limsan kaikille roskapussin kierrätykseen tuoville.

POISTUMINEN
Leirintäalueelta tulee poistua sunnuntaina 5.6. klo.12 mennessä.

Lisäohjeita ja tarkempaa infoa mm. leirintäalueen palveluista ja ohjelmasta löydät täältä.

Tapahtumassa mukana