ROCKFESTIN OHEISOHJELMA JULKI

Rockfestissa koetaan elämyksiä myös keikkojen ohella! Rock-musiikin lisäksi tapahtuma-alueella on erilaista oheisohjelmaa, kuten henkeä salpaava ajonäytös, Rockfestin oma Raivoomo, sykähdyttäviä sirkustemppuja ja tietenkin Radio Rockin hostaama bingo.

ROCKFEST 2022 SIDESHOW

  • CAGERIDERS, SURMANAJO

Cageriders show on mahtava ja henkeä salpaava ajonäytös, jossa voit kokea jännityksen ja vaaran aivan pallon vierestä. Kuskeihin kohdistuu kovimmillaan yli 5G:n ja he ohittavat toisensa jopa 2 kertaa sekunnissa 50km/h:n vauhdissa.

Showtime:
To 2.6. klo 15.30 & 18.30 
Pe 3.6. klo 14.15 & 18.00 
La 4.6. klo la 14.00 & 17.15

  • RAIVOOMO

Hauskaa höyryjen päästelyä! Raivoomo on paikka jossa voit pitää hauskaa uudella, uniikilla tavalla. Meillä voit lievittää stressiä, purkaa patoutumia ja päästää höyryt ulos turvallisesti, ohjatusti ja ennen kaikkea uskomattoman nautinnollisesti! Perusajatus on yksinkertainen. Saat käyttöösi huoneen jossa on lajitelma tavaroita jotka voit rikkoa haluamallasi tavalla. Käytössäsi on pesäpallomaila. Rikottava irtaimisto koostuu yleisistä kodin- ja toimiston tarvikkeista, elektroniikasta sekä lasiesineistä ja lautasista, joita voit heittää seinään.

Raivoomo avoinna:
To 2.6. klo 14.00-22.00
Pe 3.6. klo 13.30-21.30
La 4.6. klo 12.30-20.30

  • ALUEELLA KIERTÄÄ TAPAHTUMAN AIKANA SIRKUSARTISTEJA 

”Olemme kolme sirkusartistia Suomesta, Minka Leskinen, Jan Lintunen ja Veronica Dolhain. Viihdytämme Rockfestin rokkareita hypnoottisilla vannetempuilla, taidokkaalla jongleerauksella sekä lumoavalla käsilläseisonnalla. Esiinnymme ympäri festivaalialuetta esittäen huikeita sirkustemppuja ja luoden hyvää fiilistä festarikansalle! ”

  • RADIO ROCKIN TELTASSA KERRAN PÄIVÄSSÄ BINGO

Korporaation juontaja Tytti Junnan vetämässä Bingossa voit voittaa pääsyn Radio Rockin exclusiiviseen saunaloungeen. Palkintoina myös Rockfestin ja Radio Rockin merchandisea sekä Kaalimadon tuotteita. Vain osallistumalla voit voittaa.

Bingo pyörii:
To 2.6. klo 15.00
Pe 3.6. klo 16.30
La 4.6. klo la 15.25

  • VIPIN OMA SIDESHOW

Lisäksi VIPin asiakkaita viihdyttää oma oheisohjelma! Sakari Wilenius  loksauttaa VIPissä ja Premiumissa leuat palkitulla lähitaikuudellaan festivaalin jokaisena päivänä. Lisäksi Elisa Oinonen taikoo Glitter- ja corpsemaskeja vippiläisille.

Tapahtumassa mukana