Tervetuloa rokkaamaan tyylillä rockfestin premiumissa!

Tervetuloa juhlistamaan kanssamme Rockfestiä, joka jytisee luissa ja ytimissä!

Tässä vielä ajankohtaiset infot festivaalista ja PREMIUM-palveluista.

Rockfestin PREMIUM-alue sijaitsee aivan Rockfestin Main Stagen kupeessa, ja kulkeminen sinne tapahtuu festivaalialueelta. Onnistuneen festivaalikokemuksen sinulle omat anniskelupisteet ja ravintola istumapaikkoineen ja tyylikkäine baaritiskeineen.

PREMIUM-alueella voit nauttia yllätysohjelmasta ja Main Stagen konserteista. PREMIUM-alueella on omat wc-tilat asiakkaiden käyttöön.

Kurkkaa ja tutustu alla olevaan aluekarttaan:

Tapahtuman osoite: Lentokentäntie 50, 05820 Hyvinkää. HYVINKÄÄN LENTOKENTTÄ

Kävellen:

Hyvinkään keskustasta on 3km matka Rockfestin tapahtuma-alueelle. Kävellen matkan varrelta löytyy ”Rest Point” pisteitä, joten matka taittuu varmasti mukavasti!

Taksilla:

Rockfest tapahtuman virallinen taksikumppani on Valopilkku. Taksilla pääset Hämeentiellä sijaitsevalle taksitolpalle. Taksilla ei ole suoraa pääsyä PREMIUM-alueelle tai pääportin viereen. Lisätietoja taksipalveluista täältä!

Autolla:

  • Mikäli sinut tuodaan tapahtumaan käytä tapahtuma-alueen läheisyydessä olevaa Drop Point pisteitä, joka sijaitsee pajatiellä.
  • Mikäli tulet autolla parkkiin, Rockfest festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee asiakkaille tarkoitettu maksullinen festivaalin päiväparkki, johon voi ostaa pysäköintilippuja ennakkoon Tiketistä tai paikan päältä. Parkkialue sijaitsee Pohjoisen Kehätien varrella
  • Mikäli tulet autolla leirintäalueelle tapahtuu saapuminen Pohjoisen Kehätien varrelta. Autopaikkalippu on tarkoitettu majoittujille, parkkipaikat on erikseen parkkialueella. Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin. Linkki vielä Leirintäinfoon!

Tarkista vielä tarkemmat infot saapumisesta TÄÄLTÄ!

PREMIUM -liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi VIP & PREMIUM -pisteessä tai ennakkovaihtopisteissä. Ilmoitathan VIP & PREMIUM -pisteelle saapuessasi, mikäli sinulle on tehty pöytävarauksia tai varattu arvoseteleitä.

VIP & PREMIUM -piste sijaitsee pääportin läheisyydessä, ja alueelle kulku tapahtuu PREMIUM -kaistaa pitkin. PREMIUM -kaistalla tehdään myös turvatarkastus.

Ranneke ja passi ovat henkilökohtaisia.

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Tarkastele myös PREMIUM -passi, kaulanauha ja ranneke, sillä emme korvaa kadonneita PREMIUM-passeja tai rannekkeita. PREMIUM -asiakkaallamme tulee aina olla sekä PREMIUM -ranneke, että PREMIUM -passi.

VIP & PREMIUM -pisteet aukeaa

  • Torstaina klo 12:00
  • Perjantain klo 11:30
  • Lauantaina klo 10:30

Ennakkoon ostetut arvosetelit noudetaan sisääntuloportin luona olevalta Premium-pisteeltä rannekkeenvaihdon yhteydessä. PDF-liput vaihdetaan fyysisiin arvoseteleihin, jotka toimivat maksuvälineenä juomien ostamiseen tapahtuma-alueen anniskelupisteillä. Arvoseteleistä ei palauteta rahoja eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. Arvoseteleitä on mahdollista ostaa tapahtuman aikana PREMIUM -alueen valikoiduilta anniskelupisteiltä.

Artistikattaus

Rockfestin artistikattaus on valmis, timanttinen ohjelma pitää sisällään 19 kansainvälistä ja 16 kotimaista esiintyjää.

TORSTAI 2.6.

THU 14.00-2:30

Nightwish, Bring Me The Horizon, Black Label Society, Fever 333, Blind Channel, Lost Society, Diablo, Static Dress, The Raven Age, Cypher16, Battledragon

PERJANTAI 3.6.

FRI 13.30-02.30

Scorpions, Megadeth, Killing Joke, Heaven Shall Burn, British Lion, Mokoma, Bokassa, Ursus Factory, Moon Shot, Sarparanta, Lähiöbotox, Silver Bullet, Foreseen

LAUANTAI 4.6.

SAT 12.30-02.00

Iron Maiden, Biffy Clyro, The Hives, Amorphis, Candlemass, Kvelertak, Me And That Man, Cleopatrick, Huora, Nyrkkitappelu, Stoned Statues

Tutustuthan festivaalin yleisinfoihin, oheistapahtumiin, usein kysyttyihin kysymyksiin ja muihin infoihin linkin kautta!

Tapahtumassa mukana