See you again in 2023!

Saapuminen

Rockfest Festivaali järjestään Hyvinkään Lentokentällä. Kolmipäiväinen festivaalin tuo alueelle tapahtumapäivinä runsaasti yleisöä, joka saapuu alueelle julkisella liikenteellä, kävellen tai omilla ajoneuvoilla. Alueelle nousee massiivisen päälavan lisäksi kaksi rokkilaudetta. Lavojen välillä on helppo kulkea ja alueelta löytyy maisteltavaa, nähtävää ja koettavaa kaikille aisteille. Tältä sivulta löydät saapumiseen liittyvää tärkeää infoa.

Rockfest Festivaali järjestään Hyvinkään Lentokentällä 2.-4.6.2022.

Autolla pääsee Hyvinkäälle ja Hyvinkään Lentokentälle Hämeenlinnanväylää (E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

Tapahtuma-alueelle ajo tapahtuu Pohjoisen kehätien kautta (alla olevan kartan mukaisesti).  Pyydämme ystävällisesti välttämään turhaa ajoa keskustan alueella.

Voit avata suuremman saapumisen kartan selaimelle täällä

Tärkeimmät pysäkit alla (Suurempi kuva täältä)

Festivaali alue sijaitsee Hyvinkään Lentokentällä, kävelymatkan päässä Hyvinkään keskustasta.

Miten alueelle?

  • kävellen tai pyörällä keskustasta Rock-katua pitkin
  • Shuttle busseilla pääporttien läheisyyteen tai suoraan Camping alueelle
  • Charter bussit
  • Autolla ja moottoripyörällä festivaaliparkkiin
  • Saattoliikenne/Drop point
  • Taksilla

Tarkempia ohjeita eri kulkuneuvoilla saapumiseen tältä sivulta.

Rockfest shuttlebussien ennakkoliput myynnissä nyt Tiketissä!

Huomioithan että kaikki shuttlebussien ennakkoliput vaihdetaan bussirannekkeisiin ennakkorannekkeenvaihtopisteillä.

Rockfestin shuttlebussit kuljettavat festarikävijät sujuvasti paikasta toiseen tapahtuman aikana Hyvinkäällä.

Katso bussikartta alta!

Shuttlet liikennöivät joka festaripäivä seuraavasti: 

Shuttlebussit festarialueelle keskustasta  

Shuttlebussit aloittavat liikennöinnin torstaina klo 14.00, perjantaina 13.30 ja lauantaina 12.30 alkaen ja kulkevat tästä lähtien non-stoppina keskustan ja festarialueen välillä. Samaan aikaan aukeavat myös festivaalialueen portit. 

Shuttlebussit lähtevät Hyvinkään keskustasta, kauppakeskus Willan vierestä(pysäkin nimi: Uusi kirkko I). Tähän on rautatieasemalta lyhyt matka. Lisäksi reitillä festarialueelle on kaksi pysäkkiä, joista voit hypätä kyytiin matkalta.

Viimeiset shuttlebussit takaisin keskustaan lähtevät noin tunti viimeisen esiintyjän jälkeen.
Takaisin tullessa shuttlebussit kulkevat sivuten Kauppakeskus Willaa ja Hyvinkään rautatieasemaa. Poistumispysäkit ovat näiden kohteiden välittömässä läheisyydessä. 
Festaripäivän jälkeen bussit saattavat ruuhkautua, joten pyydämme festarikävijöiltä kärsivällisyyttä.  

Bussit Rockfest Campingiin 

Rautatieasemalta lähtee busseja suoraan Rockfestin leirintäalueelle. Liikennöintiaika on klo 12-18 festivaalipäivinä.  

Lähdöt rautatieasemalta (Laituri 7): 12:05, 13:05, 14:05, 15:05, 16:05, 17:05. 
Lähdöt leirintäalueen pysäkiltä keskustaan: 12:15, 13:15, 14:15, 15:15, 16:15 ja 17:15. 
Sunnuntaina paluut leirinnästä keskustaan ja rautatieasemalle klo 10, 11 ja 12. 
Huomio! Aikatauluihin saattaa tulla vielä muutoksia. 

Bussit koulumajoitukseen (Sveitsin Lukio) 

Rautatieasemalta on kuljetus koulumajoitukseen Sveitsin Lukioon. Liikennöintiaika on klo 12-18 festivaalipäivinä.  

Lähdöt rautatieasemalta (Laituri 7): 12:05, 13:05, 14:05, 15:05, 16:05, 17:05  
Lähdöt koulumajoitus-pysäkiltä (pysäkki: Uimalan risteys P) 12:30, 13:30, 14:30, 15:30, 16:15 ja 17:30. Koulumajoitusbussi kuljettaa keskustaan, josta on shuttlebussi -yhteys festivaaliportille. 
Huomio! Aikatauluihin saattaa tulla vielä muutoksia. 

Paluukuljetukset festareilta koulumajoitukseen lähtevät shuttlepysäkiltä. Kerro ennen bussiin nousua, että olet menossa koululle majoitukseen. 
Sunnuntaina paluut koulumajoituksesta keskustaan ja asemalle lähtevät klo 9:30, 10:30 ja 11:30. 

Koulumajoituksessa asuvilla on käytössään, samalla lipulla, myös Hyvinkään Liikenteen linjan 3 vuorot (tarkemmat tiedot vuorosta tulossa myöhemmin). 

Rockfestin shuttlekuljetukset hoitaa Hyvinkään Liikenne 

SHUTTLE-BUSSILIPUT 

Shuttlebusseihin on ennakkomyynnissä 3 päivän lippuja, joilla matkustat rajattomasti yllä mainituissa Rockfestin busseissa torstain 2.6. – sunnuntain 5.6. välisen ajan.  3 päivän bussilippu vaihdetaan ennakkorannekkeenvaihtopisteissä bussirannekkeeseen. Ennakkorannekkeenvaihtopisteistä tulossa lisätietoa lähempänä tapahtumaa. 

  • Ennakkoon myynnissä kolmen päivän bussilippuja hintaan á 20€, liput voit ostaa tiketistä.

Paikan päällä busseissa on myynnissä kolmen päivän lipun lisäksi päivälippuja sekä kertalippuja. Paikan päällä myytävien tuotteiden hinnat: 

Kolmen päivän bussilippu 25€ 
Yhden päivän bussilippu 10€ 
Kertalippu 5 €

Bussissa käy vain käteinen. Päätepysäkeillä voi maksaa kortilla ja käteisellä.

Tsekkaa shuttle- ja camping-bussien kartta uudessa välilehdessä tästä!

Lipunmyynti charter-busseille on päättynyt.

Korsisaari järjestää bussikuljetuksia muilta paikkakunnilta suoraan Hyvinkään lentokentälle. Kaikki reitit ovat myynnissä nyt ja lisätiedot kuljetuksista löydät Korsisaaren sivuilta. Mitä aiemmin bussilippusi ostat, sitä edullisempi on hinta. Bussiliput kannattaa siis ottaa haltuun nyt! 

Bussit saapuvat Hyvinkään lentokentälle porttien aukeamisen aikaan ja lähtevät takaisin noin puoli tuntia viimeisen esiintyjän lopetettua.  

Reitit:  

Charter bussi pysäkki

Charter bussi pysäkki sijaitsee Ridasjärventien varrella. Huom! Ajo Ridasjärventielle Pohjoisen Kehätien kautta. Pysäkiltä kulku festivaalialueelle Frisbeegolf-radan läpi.

VR kuljettaa festarikävijät Hyvinkäälle. VR’n lisävuorot myynnissä nyt VR’n verkkokaupassa! Paluuliikenteen lisävuoroja on Helsinkiin, Riihimäelle, Lahteen ja Tampereelle. Katso tarkemmat aikataulut ja varaa paikkasi vr.fi

Autolla pääsee Hyvinkäälle Hämeenlinnanväylää (E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

Tapahtuma-alueelle ajo tapahtuu VAIN pohjoisen kehätien kautta. Tiellä on liikenteenohjaajia ja opastukset parkkipaikalle sekä camping alueelle heti Hyvinkään Lentokentän suuntaan käännyttäessä.

Autolla on mahdollisuus parkeerata vain niille merkityille asianmukaisille paikoille. Suosittelemme festivaalin yhteyteen järjestettyä maksullista päiväparkkia. Lähialueilla tulee voimaan pysäköintikielto ja siirtokehoitus.

Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ajoa Hyvinkään keskustan läpi ruuhkien välttämiseksi.

Huomioikaa poikkeavat liikennejärjestelyt festivaalialueen lähialueilla:
Mustamännistön alueelle asetetaan yleinen pysäköintikielto sekä siirtokehoitus. (alla karttaan merkitty).

Pysäköintikiellon noudattamatta jättäminen ilman vaadittavaa ajo-/pysäköintilupaa johtaa pysäköintivirhemaksuun, tai auton hinaukseen auton omistajan kustannuksella Mustamännistön pallokentälle.

Yleiseltä liikenteeltä suljetut tieosuudet

  • Hämeenkatu-Kirkkotie-Ridasjärventie 23:00-05:00
  • Ilmailutie
  • Niinistönkatu-Pohjoinen Kehätie -> vain festivaali- ja tehdasliikenne

Mustamännistön asukkaille lähetetään ajoluvat alueelle, jolla pääsee ajamaan sulkujen ollessa päällä sekä pysäköimään teiden varsille.

Rockfest festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee asiakkaille tarkoitettu maksullinen festivaalin päiväparkki, johon voi ostaa pysäköintilippuja ennakkoon Tiketistä. Alueelle voi parkkeerata vain ennakkoon ostetulla lipulla, joten ostathan lipun ennen kuin saavut alueelle. Lippuja ei ole mahdollista ostaa päiväparkin portilta.

Parkkipaikka-lipulla voi pysäköidä auton Rockfestin parkkipaikalle. Alue sijaitsee festivaalialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su. 1 päivän parkkilipulla aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

Rockfest tapahtuman virallinen taksikumppani on Valopilkku. Lisätietoja taksipalveluista tästä.

Hyvinkään keskustasta on 3km matka Rockfestin tapahtuma-alueelle kävellen. Perinteinen festarikatu ulottuu koko matkan rautatieasemalta lentokentälle ja matkalla voit bongata myyntipisteitä ja kivijalkayrittäjiä, jotka toivottavat festarikansan tervetulleeksi Hevinkäälle muun muassa Rest Pointien muodossa. Lisätietoa festarikadun tapahtumista löydät osoitteesta www.hevinkaa.fi 

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana