⚡ ALLE 2 VIIKKOA ROCKFESTIIN⚡

Saapuminen

Rockfest Festivaali järjestään Hyvinkään Lentokentällä 8.-10.6.2023. Kolmipäiväinen festivaalin tuo alueelle tapahtumapäivinä runsaasti yleisöä, joka saapuu alueelle julkisella liikenteellä, kävellen tai omilla ajoneuvoilla. Alueelle nousee massiivisen päälavan lisäksi kaksi rokkilaudetta. Lavojen välillä on helppo kulkea ja alueelta löytyy maisteltavaa, nähtävää ja koettavaa kaikille aisteille. Tältä sivulta löydät saapumiseen liittyvää tärkeää infoa.

Rockfest Festivaali järjestään Hyvinkään Lentokentällä 8.-10.6.2023.

Autolla pääsee Hyvinkäälle ja Hyvinkään Lentokentälle Hämeenlinnanväylää (E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

Tapahtuma-alueelle ajo tapahtuu Pohjoisen kehätien kautta (alla olevan kartan mukaisesti).  Pyydämme ystävällisesti välttämään turhaa ajoa keskustan alueella.

Tärkeimmät pysäkit:

Festivaali alue sijaitsee Hyvinkään Lentokentällä, kävelymatkan päässä Hyvinkään keskustasta.

Miten alueelle?

  • kävellen tai pyörällä keskustasta Rock-katua pitkin
  • Shuttle busseilla pääporttien läheisyyteen tai suoraan Camping alueelle
  • Charter bussit
  • Autolla ja moottoripyörällä festivaaliparkkiin
  • Saattoliikenne/Drop point
  • Taksilla

Tarkempia ohjeita eri kulkuneuvoilla saapumiseen tältä sivulta.

Rockfest shuttlebussien 3 päivän ennakkoliput myynnissä nyt tiketissä hintaan 20€! Shuttlebussiliput koulumajoitus ja lisäpalvelut -välilehden alla.

Rockfestin shuttlebussit kuljettavat festarikävijät sujuvasti paikasta toiseen tapahtuman aikana. Rockfestin shuttlekuljetukset liikennöivät joka festaripäivä non stoppina seuraavia reittejä:

Hyvinkään keskustasta tapahtuma-alueelle
Rautatieasemalta keskustan kautta Rockfestin leirintäalueelle

Shuttlebussit aloittavat liikennöinnin festaripäivinä seuraavasti:

TO klo 14:30

PE klo 13:30

LA klo 13:30

Festivaalipäivien viimeiset Shuttlebussit lähtevät vielä n. tunti tapahtumapäivän päättymisen jälkeen tai kunnes viimeisetkin vieraat festivaalialueelta ovat päässeet lähtemään.

Shuttlebusseihin on ennakkomyynnissä tiketissä 3 päivän lippuja, joilla matkustat rajattomasti Rockfestin shuttlebusseissa torstain 8.6. – sunnuntain 10.6. välisen ajan. Suosittelemme ostamaan liput ennakkoon mutkattoman festarikokemuksen takaamiseksi! 3 päivän shuttlebussilippu vaihdetaan ennakkorannekkeenvaihtopisteissä bussirannekkeeseen.  Tapahtuman aikana bussilippuja myydään festarialueelle mentäessä suoraan busseista, festarialueelta kaupunkiin mentäessä festarin lähtöpysäkillä on lipunmyyntiteltta. Paikan päällä myytävien tuotteiden hinnat:

Kolmen päivän bussilippu 25€
Yhden päivän bussilippu 10€
Kertalippu 5 €

Korsisaari järjestää bussikuljetuksia muilta paikkakunnilta suoraan Hyvinkään lentokentälle. Kaikki reitit ovat myynnissä nyt ja lisätiedot kuljetuksista löydät Korsisaaren sivuilta. Mitä aiemmin bussilippusi ostat, sitä edullisempi on hinta. Bussiliput kannattaa siis ottaa haltuun nyt! 

Bussit saapuvat Hyvinkään lentokentälle porttien aukeamisen aikaan ja lähtevät takaisin noin puoli tuntia viimeisen esiintyjän lopetettua.  

Charter bussit pysäköivät Ilmailutielle. Pyydämme asiakkaita saapumaan alueelle kevyenliikenteen väyliä pitkin.

Saapumiskartta

Reitit:  

VR järjestää runsaasti lisävuoroja Hyvinkäälle Rockfestin aikana.

LÄHIJUNAVUOROJA ON LISÄTTY 8.-10.6. VÄLISELLE AJALLE. KOKO ROCKFESTIN AIKANA LÄHILIIKENTEESSÄ ON 11 KOKONAAN UUTTA JUNAVUOROA, JOTKA LISÄTTY ROCKFESTIN KÄVIJÖITÄ PALVELEMAAN. TARJONTAA ON PARANNETTU HELSINGIN, TAMPEREEN JA LAHDEN SUUNTIIN.

Lisäksi Rockfest-kansaa palvelevat Tampereen ja Helsingin suunnilta tulevat IC-kaukojunat, joilla pääset kätevästi lähes ilman pysähdyksiä suoraan Hyvinkäälle. Junilla pääsee myös festaripäivän päätteeksi yöllä kotiin.

❗️ MENO ❗️
TAMPEREELTA LÄHDÖT TORSTAINA, PERJANTAINA JA LAUANTAINA:
KLO 12.55 (PERILLÄ HYVINKÄÄLLÄ 14:32) – IC624

HELSINGISTÄ LÄHDÖT TORSTAINA, PERJANTAINA JA LAUANTAINA:
KLO 13.50 (PERILLÄ HYVINKÄÄLLÄ 14:18) – IC623
HELSINGISTÄ LÄHTEVÄT LÄHDÖT PYSÄHTYVÄT MYÖS PASILASSA JA TIKKURILASSA.

❗️ PALUU ❗️
TAMPEREELLE LÄHDÖT TORSTAINA, PERJANTAINA JA LAUANTAINA
KLO 2.36 – IC621
HELSINKIIN LÄHDÖT TORSTAINA, PERJANTAINA JA LAUANTAINA
KLO 2.30 – IC622

ROCKFEST-JUNIEN MENOMATKOILLA MYÖS:
✔️ FESTARIRANNEKKEEN VAIHTO
✔️ YLLÄTYSOHJELMAA SEKÄ ROCKFESTIN ETTÄ RADIO ROCKIN TOIMESTA

Lue lisää Rockfest-junista ja niiden lähdöistä.

Autolla pääsee Hyvinkäälle Hämeenlinnanväylää (E12 / 3) pitkin.  Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, koska tiet saattavat ruuhkautua helposti pienellä paikkakunnalla.

Tapahtuma-alueelle ajo tapahtuu VAIN pohjoisen kehätien kautta. Tiellä on tapahtuman ajan poikkeukselliset liikennejärjestelyt,  liikenteenohjaajia ja opastukset parkkipaikalle sekä camping alueelle heti Hyvinkään Lentokentän suuntaan käännyttäessä. Suosittelemme saapumaan ajoissa ruuhkien varalta.

Autolla on mahdollisuus parkeerata vain niille merkityille asianmukaisille paikoille. Suosittelemme festivaalin yhteyteen järjestettyä maksullista päiväparkkia. Lähialueilla tulee voimaan pysäköintikielto ja siirtokehoitus.

Pyydämme asiakkaitamme välttämään turhaa ajoa Hyvinkään keskustan läpi ruuhkien välttämiseksi.

Huomioikaa poikkeavat liikennejärjestelyt festivaalialueen lähialueilla:
Mustamännistön alueelle asetetaan yleinen pysäköintikielto sekä siirtokehoitus. (alla karttaan merkitty).

Pysäköintikiellon noudattamatta jättäminen ilman vaadittavaa ajo-/pysäköintilupaa johtaa pysäköintivirhemaksuun, tai auton hinaukseen auton omistajan kustannuksella Mustamännistön pallokentälle.

Yleiseltä liikenteeltä suljetut tieosuudet

  • Hämeenkatu-Kirkkotie-Ridasjärventie 22:00-05:00
  • Ilmailutie

Muut järjestelyt: Niinistönkatu-Pohjoinen Kehätie -> vain festivaali- ja tehdasliikenne ja yleinen pysäköintikielto

Mustamännistön asukkaille lähetetään ajoluvat alueelle, jolla pääsee ajamaan sulkujen ollessa päällä sekä pysäköimään teiden varsille.

 

Rockfest festivaalialueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee asiakkaille tarkoitettu maksullinen festivaalin päiväparkki, johon voi ostaa pysäköintilippuja ennakkoon. Alueelle voi parkkeerata vain ennakkoon ostetulla lipulla.

Parkkipaikka-lipulla voi pysäköidä auton Rockfestin parkkipaikalle. Alue sijaitsee festivaalialueen ja leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä to-su. 1 päivän parkkilipulla aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

Parkkilippuja voit ostaa Tiketistä. Liput löytyvät ”koulumajoitus & lisäpalvelut” välilehdeltä. Valittavanasi on lippu määrätylle tapahtumapäivälle tai kolmeksi päiväksi.

Rockfest tapahtuman virallinen taksikumppani on Valopilkku. Lisätietoja taksipalveluista tästä.

Taksitolppa sijaitsee Hämeenkadun varrella.

Hyvinkään keskustasta on 3km matka Rockfestin tapahtuma-alueelle kävellen. Perinteinen festarikatu ulottuu koko matkan rautatieasemalta lentokentälle ja matkalla voit bongata myyntipisteitä ja kivijalkayrittäjiä, jotka toivottavat festarikansan tervetulleeksi Hyvinkäälle muun muassa Rest Pointien muodossa. Lisätietoa festarikadun tapahtumista tulossa myöhemmin.

Lähin paikka jonne voi  kyyditä festariasiakkaan tapahtumaan jäämättä alueelle on tapahtuman virallinen drop point. Alueella voi pysyttää auton ja jättää kyydistä pois, mutta ei saa pysäköidä. Drop point sijaitsee Hyvinkään Konepajan TPK:ta vastapäätä Ilmarisen kenttä, osoite: Pajatie 8, 05820 Hyvinkää

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana