TICKETS ON SALE NOW

Saavutettavuus

Saavutettavuus

Rockfest järjestetään lentokentällä, joten osa tapahtuma-alueesta on kiitoratojen kohdalla asfaltoitua kenttää. Alueella on melko helppo liikkua pyörätuolilla, mutta paikoittain maasto saattaa olla epätasaista. Alueella on myös esteettömiä WC-tiloja, sekä pyörätuolikorokkeet ulkolavojen läheisyydessä. Huomioithan, että pyörätuolikorokkeille mahtuu vain rajoitettu määrä asiakkaita. Meillä käy myös vessapassi, jolla voit käyttää kaikkia tapahtuma-alueella asiakkaille tarkoitettuja WC-palveluita.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, jossa asia käsitellään. Lipunmyyntipiste sijaitsee tapahtuman pääportin lähettyvillä. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Avustajakortin, ystäväkortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä – mutta ei ole välttämätöntä.

Lippukaupoissa myynnissä oleva ”pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa ostavat tavallisen lipun.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä.

Kysyttävää esteettömyydestä tai saavutettavuudesta? Ota yhteyttä sähköpostilla festivaalit@nelonenmedia.fi.

Tapahtumassa mukana